Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Реабілітаційний центр для наркоманів Первомайськ

Опубликовано: 24.10.2018

видео Реабілітаційний центр для наркоманів Первомайськ

Частный дом в центре поселка превратили в центр реабилитации для наркоманов и алкоголиков

Наркотичні речовини здатні полегшити страждання хворих людей, тому їх часто використовують у медичних цілях. На жаль, частіше їх використовують не за рекомендацією лікаря, а щоб отримати тимчасове, сумнівне задоволення. І скільки б не проводилися профілактичні роботи, цей заборонений плід привертає людей, в тому числі дітей та молодь. Нерідко в мережі наркотичної залежності потрапляють кілька членів сім'ї, і тоді ситуація виявляється ще більш критичною.


Надзвичайні новини Про реабілітаційні центри

Як вчинити і куди звернутися?

Що робити рідним і близьким, які зіткнулися з такою проблемою? Як вести себе і де шукати допомоги? Перш за все, не варто очікувати, що наркоман перестане вживати заборонені речовини сам, наркоманія - це захворювання, що вимагає серйозного, комплексного лікування.


ЛЯШКО ХОТЕЛ УСТРОИТ САМОПИАР НО НЕ ПОЛУЧИЛОСЬ

Наступний нюанс - не варто довіряти сумнівним лікарям, знахарям, які готові за один день позбавити хворого від тяги - травами, заговорами, кодуванням від наркотиків та іншими нестандартними способами. Тому не рекомендується втрачати дорогоцінний час і відразу звертатися до професіоналів.

Дієве лікування наркоманії в Первомайську пропонує реабілітаційна клініка ADOMED. Тут використовують ефективну зарубіжну програму «12 кроків», що добре себе показала на практиці і адаптовану до місцевих умов. Також в центрі проводиться кодування від наркотиків , але вона не дає настільки стійкою ремісії, як тривала, поетапна реабілітація.

Комфортні умови та індивідуальний підхід

Сьогодні практично в кожному великому населеному пункті є наркологічний диспансер - лікувальний заклад, що надає допомогу людям, що страждають від різних залежностей. Однак все частіше рідні наркоманів воліють звертатися в реабілітаційні центри , що пропонують не тільки медикаментозну терапію, але і додаткові послуги.

Чим відрізняється ADOMED від стандартних наркодиспансерів?

Сам хворий або його родичі можуть тут отримати безкоштовну консультацію по телефону в будь-який час доби, без перерв і вихідних. Пропонується цілодобова послуга « виклик нарколога на дім » - лікар надає екстрену допомогу, в тому числі зняття ломки в Первомайську , проводить медикаментозні процедури, інтервенцію залежного, консультує рідних. В реабілітаційному центрі можна не тільки викликати нарколога , а й отримати допомогу з транспортуванням наркозалежного.

Лікування наркотичної залежності в Первомайську здійснюється за єдиною програмою. До кожного пацієнта тут знаходять індивідуальний підхід, пропонуючи найкраще рішення.

Протягом всього курсу терапії підопічні перебувають в реабілітаційному центрі. Умови установи відрізняються від стандартних лікарняних:

Хворі проживають в затишних кімнатах і ізольовані від побутових проблем; Персонал піклується про комфорт підопічних і відноситься до них доброзичливо; В центрі панує спокійна, домашня атмосфера.

Це важливі аспекти для отримання хорошого результату, але все ж основним фактором є лікувальна програма.

12 кроків до лікування

Чому багато зарубіжних і вітчизняних реабілітаційних установ віддають перевагу Міннесотській програмі? Перш за все, вона довела свою ефективність і включають комплекс заходів:

Надання першої допомоги - усунення інтоксикації (ломки) в Первомайську в центрі ADOMED здійснюється за індивідуальною схемою; Консультацію нарколога, діагностичні заходи; Відновну терапію - коли зняття ломки в Первомайську завершено, хворому призначають процедури і препарати, підтримуючі роботу організму, знімаючі гострі запалення і інфекції; Роботу з психологами, психотерапевтами, реабілітологами - пацієнти відвідують консультації, групові зустрічі, заняття по трудо-, Гештальт-терапії.

Наркозалежність затягує, змінює людину, вириває його зі звичного життя. Фахівці центру ADOMED впевнені, що навіть з такої скрутної ситуації є вихід - дієве лікування з подальшою реабілітацією. Результат буде вище, якщо хворого підтримують рідні та близькі люди.

Опубліковано: 17 травня 2018

Автор: к.м.н. Патрушев Сергей

rss