Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Порошенко пообіцяв військовим підвищити їх зарплати в 2019 році

Опубликовано: 28.10.2018

видео Порошенко пообіцяв військовим підвищити їх зарплати в 2019 році

Ляшко: Люди повинні їздити з комфортом!

Українських військових очікують нові зарплати. Президент Петро Порошенко ввів в дію рішення РНБО.


ПОРОШЕНКО УТОЧНИВ, СКІЛЬКИ ЗАРОБЛЯТИМУТЬ ВІЙСЬКОВІ З 2019 РОКУ

Зарплата військових зросте не менше, ніж на 30%, для співробітників поліції і ГСЧС середня зарплата буде 9 тисяч, військове забезпечення – не менше 10 тисяч. Рішення РНБО передбачає, що гроші, які будуть виділені на оборону в 2019 році, спочатку будуть направлятися на розробку високоточної зброї і ракет, продуктів спеціальної хімії та боєприпасів.

У 2019 на потреби оборони будуть направлені 5% ВВП

Серед інших пріоритетів посилення протиповітряної оборони, модернізація систем кібербезпеки, посилення розвідки і контррозвідки. Нагадаємо, раніше Степан Полторак наголошував на засіданнях Кабміну, що люди йдуть з армії через низький забезпечення. Міністр оборони вимагав підняти заробітну плату особовому складу.

14 вересня Кабмін подав на розгляд до Парламенту проект державного бюджету на 2019 рік. У ньому вже закладені збільшені витрати на зарплати і переозброєння. Крім того, Україна отримає від США фінансову допомогу на суму 200 мільйонів доларів. В оборонному відомстві планують їх витратити на системи ППО.

Коментарі

rss