Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Пограємо в дорослі ігри? Які ігри в ліжку розпалять пристрасть |

Опубликовано: 29.09.2018

видео Пограємо в дорослі ігри? Які ігри в ліжку розпалять пристрасть |

"Ігри поколінь" в рамках "Олімпіади-84" / Games of the generations

Еротичні ігри – це чудовий спосіб урізноманітнити своє інтимне життя. Найпростіші ігри в ліжку знімуть напругу під час інтимної близькості, допоможуть збудитися і зроблять заняття любов’ю цікавіше. Такі нововведення сприятливо відіб’ються на відносинах коханців, зробивши близькість більш яскравою. Любовні ігри у ліжку допоможуть по-новому навчитися отримувати задоволення, повідають про те, як роздягати, гладити, цілувати і мацати свого партнера, щоб це підвело до природної розрядки і примноженню його відчуттів.



В які ігри в ліжку можна пограти? Варіантів маса. Найпростіша і найбільш поширена – гра в карти на роздягання. Правила її прості: той, хто програє, знімає з себе один предмет з одягу. Таке поступове роздягання дуже збуджує. Якщо оголення неактуально, то його можна замінити. Наприклад, на виконання бажань (звичайно, сексуального характеру) або виконання певних завдань.


Водні ігри!

Ще одна приваблива гра для коханців – «Скринька». Це розвага вимагає підготовки. Заздалегідь необхідно, щоб кожен з партнерів на аркушах паперу написав свої питання на інтимну тематику, бажання, або описав сексуальні фантазії, які б хотів реалізувати. Далі папір згортається і поміщається в «скринька». Під час гри кожен учасник (тобто партнери-коханці) по черзі дістають згортки, читають і після – виконують завдання, написані на папері. Під час виконання бажань і відповідей на питання сексуальне збудження буде наростати. А нагородою в стане незабутня близькість, яка після такої гри у ліжку обов’язково буде яскравим і насиченим.


Барби и Штеффи. Видео для девочек: няня для Штеффи

Дуже еротично, якщо прелюдія для гри в ліжку починається у ванній. Вода – універсальний спосіб порушити свого партнера. Звичайний прийом душа удвох обіцяє появу маси хвилюючих емоцій. А як приємно, коли тіло покривають ніжною і повітряної мильною піною!

Після спільного прийому душу не поспішайте перейти до тілесного насолоди, а продовжите гру. У що? Наприклад, прив’яжіть руки партнера до спинки ліжка і попестіть його. Оральні ласки так приємні. До речі, для гри «в прив’язування» можна в магазині інтимної продукції купити сексуальну білизну і наручники.

У кожної людини є свої еротичні фантазії. Чоловіки уявляють себе в ролі героїв-коханців, сміливих і відчайдушних ковбоїв, хтивих начальників або пацієнтів, які потребують спостереженні сексапільної медсестри або турботливою лікарки в білосніжному халатику на голе тіло. Жіночі фантазії відмінні від чоловічих. Представниці слабкої статі фантазують, ніби вони наложниці або непохитні володарки, охочі, щоб їх розважив чоловік. Чому б не реалізувати ці фантазії?!

У багатьох подружніх пар після спільного проживання сексуальне потяг згасає. Побут і повсякденні клопоти притупляють почуття, знищують сексуальне бажання. Часом здається, що і почуттів уже немає. Але не варто поспішати з поспішними висновками. Самі неізощренние рольові ігри в ліжку допоможуть подружжю, у яких пристрасть з роками згасла, повернути колишні почуття. Та й пізнати невідомі досі почуття також можливо за допомогою еротичної рольової гри.

Як реалізувати ідею цю? Дуже просто. Для початку подумайте над образами і підготуйте костюми. До речі, безліч одягів для рольових сцен цілком вийде купити в інтимному магазині. Краще, якщо під час підготовки до рольової гри партнери будуть разом. Адже смаки, бажання і фантазії у всіх нас різні. Одна ідея приведе в захват, інша може виявитися неприємною і більш того – принизливою. І в інтимних відносинах такі почуття недозволенні.

І головне – ніякого сорому і збентеження. Відкиньте подібні почуття. Пориньте з головою в світ бажань і насолоди за допомогою рольової гри в ліжку.

rss