Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Подорож-містерія за Силою на гору Тотоха

Опубликовано: 08.10.2018

видео Подорож-містерія за Силою на гору Тотоха

Путешествие звука: место силы, гора Тотоха

З апрошуємо вас провести вихідний день у чудовій компанії: зробити для себе улюбленого дуже корисну справу – провітритися під вітрами гори Тотохи , перезавантажитися і відпочити від міста, створити сильний намір в одному з найсильніших місць України .



Наша екскурсія на гору Тотоха – це подорож-казка, пригода і диво!

І як у цій містерії – казці, буде у нас і зустріч з живою чудотворною водою, і перехід в інший світ, зустріч з духами-хранителями і чарівна музика.

Ми будемо проїжджати через славнозвісне місто Богуслав, яке побудував сам Ярослав Мудрий, і зупинимося біля дуже красивого пам’ятника Марусі Богуславці. Ми почуємо легенду-сказання про нашу українську дівчину, яка повторила подвиг Роксолани.


Украина мистическая: Гора Тотоха

А фонтан в центрі Богуслава – це справжні захват і сюрприз! Тільки уявіть величезну черепаху, трьох слонів, що підтримують землю України, і веселі струмені води. Спів фонтану під дзвін тибетських чаш налаштує вас на захоплюючий лад нашої подорожі.

Место Силы Гора Тотоха

Ми пройдемо по знаменитому Богуславському мості Кохання , помилуємося красунею Россю і зробимо приголомшливу фотосесію в гранітній купальні . Ви зможете зануритися в прохолодні води річки Рось і полежати в справжньому гранітному джакузі .

Ми поїдемо в село з незвичайною назвою Хохітва. Тут нас зустріне провідник Валерій Горлов (Valeriy Gorlov) – поет, композитор, музикант, православний (ПРАВ славить) сонцепоклонник вже 10 років живе на Пороссі – на річці Рось в селищі Хохітва, що в півтора км від Богуслава. Валерій незвичайний чоловік, який пройшов шлях від рок-зірки до відаючого провідника, через якого приходять знання в таких місцях, як Медвин, Тотоха, Хохітва, Дибинці, Гута. Це стародавні ведичні поселення, місця Сили, які дивом збереглися донині на Богуславщині . Валерій за допомогою звуку і голосу співналаштовує людей з енергією землі, вчить збирати цілющі трави і передає ведичні знання.

У Хохітві ви побуваєте на острові, який з обох сторін огинає Рось, познайомитеся з його незвичайною природою, а бажаючі зможуть ще раз скупатися. Ми будемо дегустувати різні сорти іван-чаю, завареного прямо на багатті та дізнаємося секрети його приготування .

А потім разом з нашим провідником поїдемо в с. Медвин на Тотоху .

Тотоха або український Тибет – незвичайна гора в селі Медвин Богуславського району. Її називають «пупом землі»: люди приїжджають сюди за зціленням, повіряють їй свої таємниці і просять допомогти у виконанні задуманого.

У давні часи біля підніжжя гори протікала річка Хоробрів, а сама Тотоха служила пристанню для кораблів.

Багато води спливло з тих часів, багато славних воїнів полягло в правих битвах і їх Духи стали Охоронцями цього славного місця. Ви відчуєте їх присутність і отримаєте благословення, якщо будете відкриті серцем і зможете співналаштуватися з Тотохою.

Ми проведемо практики взаємодії зі стихіями , отримаємо благословення своїх предків і впустимо у своє життя нові сприятливі енергії-можливості фізичного здоров’я, матеріального достатку, сімейного благополуччя і РАдості буття.

Сама природа допоможе вам співналаштуватися з собою і з цим унікальним місцем. Ви відчуєте цілющі потоки енергії, які пронизують гору і кожен знайде своє місце, де можна буде загадати бажання і відчути Силу гори .

А ще ми зможемо покуштувати смачнющого меду з місцевої пасіки і цілющої води з джерела, яке знаходиться біля підніжжя гори.

Тур вихідного дня на Тотоху завжди проходить насичено та цікаво. З групою їдуть майстри, які допомагають співналаштуватися та запустити колективну енергію , посилюючи тим самим колективні та індивідуальні наміри кожного . У цій поїздці вас чекає сюрприз – ви зустрінетеся з чоловіком , який є одним з Хранителів дивовижних місць Сили Богуславщини .

Багато людей, які їздили з нами на Тотоху в минулому році, розповіли, що у них багато що змінилося в житті. Бажання, загадані на Тотосі, здійснилися, прийшло ясне бачення своїх цілей, змінилися життя і доля. Ви готові?

До зустрічі на маршруті здійснення мрій!

rss