Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Плюси і мінуси пластичної хірургії

Опубликовано: 03.09.2018

видео Плюси і мінуси пластичної хірургії

Як правильно доглядати за волоссям | Місія краса

Пластична хірургія в сучасному світі стає все більш популярною. В основному, вона застосовується для виправлення недоліків зовнішності. Пластичною хірургією користується більшість знаменитостей - діячі кіно, музики і театру. Але, перш ніж прийняти рішення зробити пластичну операцію, необхідно врахувати всі наявні плюси і мінуси.


Як правильно нарощувати вії | Місія краса

Головний плюс пластичної хірургії - це усунення дефектів. Пластична хірургія допомагає багатьом людям жити далі після аварій, пожеж, катастроф. Хірурги усувають шрами, різні дефекти, які заважали людині існувати. Людина, за допомогою пластичної хірургії повертається до нормального способу життя. Багато людей лягають на операційний стіл не за своїм бажанням, а за потребою.


Бойовики користуються перемир'ям, щоб відновити свої позиції

Щадні методики - ще один плюс. Нові методики допомагають пластичних хірургів уникнути ускладнень після операцій. Наприклад, після корекції зморшок - немає відчуття стягнутості шкіри, що є дуже важливим аргументом. Велика перевага в пластичної хірургії - збереження природної міміки обличчя. Багато операцій відбуваються зараз за допомогою лазерів і ультразвуку. Операції без скальпеля допомагають уникнути післяопераційних шрамів. Однак для кожної операції існують свої показання.

Краса і молодість - є найсуттєвішими плюсами пластичної хірургії. Люди завжди прагнуть до краси, хочуть виглядати молодше. У сучасному світі, процес старіння можна затримати, але тільки на час. За допомогою пластики жінки в роках можуть виглядати привабливіше і впевненіше в собі.

Ускладнення після пластичних операцій - це мінус. Перш ніж зважитися зробити пластичну операцію, необхідно все ретельно обміркувати, адже людина йде на ризик. Після корекції зморшок можуть з`явитися гематоми, і є можливість втрати чутливості шкіри. Така пластична процедура, як ліпосакція - часто призводить до жирової емболії. Силікон може стати причиною раку грудей. Пластика носа може призвести до деформації і набряків кінчика носа.

Ще один мінус пластичних операцій - це стреси. Багато людей після операцій впадають в найважчі депресії . Старіння зачіпає всі органи людини. Роблячи пластичну операцію, людина омолоджує себе зовні , але внутрішньо не може зупинити процес старіння. Крім того, з`явилися шрами теж можуть завдати удару по психіці.

Скільки б людина не омолоджував себе, роблячи пластичні операції, але обдурити природу у нього не вийде, адже час не вічне. Користуватися послугами пластичних хірургів варто людям, які перенесли аварії, у яких є істотні дефекти зовнішності. Решті ж необхідно навчитися сприймати свою природну красу, і ні в якому разі не варто кому-небудь наслідувати. Адже індивідуальність - це прекрасно!

rss