Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Перевірені способи схуднення за допомогою квасолі

Опубликовано: 29.09.2018

Бобові культури – це джерело рослинного білка, який може запросто замінити білок тваринного походження. І про це знають не тільки вегетаріанці. При цьому багато хто навіть не здогадуються що такий смачний, корисний і поживний продукт, як квасоля корисний для схуднення.

Крім того, що цей бобовий продукт є джерелом білка, він містить величезну кількість потрібних для організму елементів. Тому перелік позитивних якостей квасолі   неймовірно великий:

білок дуже швидко засвоюється, завдяки чому в ШКТ не розвиваються застійні явища, поліпшується травлення;

бобові культури менш калорійні, ніж м’ясо і риба, в ній немає тільки жиру, скільки в білкових продуктах тваринного походження;

при вживанні цієї бобової культури організм отримує вітаміни групи B, а також PP, C і E. У ній багато калію, кальцію, натрію і заліза.

Крім цього, квасоля «вміє» розганяти обмін речовин, нормальна швидкість якого є обов’язковою умовою ефективного схуднення . Вміщені в ній речовини стимулюють вироблення гормону холецистокініну, що відповідає за розщеплення жирів. Використання квасолі   для схуднення має ще одну перевагу – в ній містяться речовини, що блокують альфа-амілазу – фермент, який бере участь у розщепленні крохмалю. Це призводить до того, що крохмаль не засвоюється і організм отримує менше калорій. Не менш корисна в справі схуднення   і стручкова квасоля, яка найлегше засвоюється організмом і відмінно вписується в будь-яку схему дієтичного харчування. Регулярно вживаючи в їжу бобові в будь-якому вигляді, ви з часом обов’язково помітите, що вага пішла не спад. Також слід звернути увагу на найкращі вправи для схуднення боків і живота .

Користь білої, червоної стручкової квасолі   для схуднення

Дуже часто найкалорійніший прийом їжі випадає на вечірній час, так як після важкого робочого дня всі намагаються поповнити сили і запас енергії. Таке рясне вечірнє харчування неодмінно позначається на фігурі. Виправити ситуацію допоможе біла квасоля, уживана на вечерю зі свіжими овочами. Можна їсти квасолю для схуднення   тільки за 3 години до сну.

Існує багато рецептів страв з квасолі  при схудненні, з яких кожна жінка зможе вибрати найбільш підходящий для неї варіант.

Швидко скинути вагу допоможе супова дієта на стручковій квасолі . Тривалість такої дієти складає 7-10 днів. Основною стравою дієти є суп із стручкової квасолі , моркви, цибулі і томатів, приготувати який дуже легко. Вживати суп необхідно 3 рази на день. Доповнювати меню можна свіжими овочами та фруктами, запеченою картоплею і нежирним кефіром. За весь період дієти йде 3-5 кг, при цьому почуття голоду не буде постійно вас переслідувати. Для приготування супу для схуднення   стручкову квасолю можна використовувати як у свіжому, так і в замороженому вигляді.

Червона квасоля, уживана при схудненні, дуже добре справляється із зайвими кілограмами. Для цих цілей використовується бульйон, приготований із склянки бобів і 2 літрів води. Боби необхідно попередньо замочити на 60 хв. в теплій воді, а далі гарненько промити і відварити. Отриманий відвар пити на вечерю щодня протягом 10 днів. Разом з відваром можна вживати всі фрукти, окрім винограду і бананів. При цьому чим легше буде ваше харчування протягом усього дня, тим інтенсивніше ви будете худнути.

Плюси і мінуси користі квасолі   для схуднення

Серед позитивних аспектів схуднення з використанням квасолі , можна виділити наступні, найбільш значущі:

рослинний білок швидко засвоюється;

наявність безлічі вітамінів і мінералів робить дієту добре збалансованою;

 бобові культури – це доступний протягом всього календарного року продукт;

овоч дуже ситний, тому відчуття голоду мучить рідко;

худнути на такій дієті можна досить довго без шкоди здоров’ю.

Існують і мінуси вживання квасолі   для схуднення :

не підходить для людей, які живуть з такими захворюваннями, як подагра, нефрит, холецистит, виразкові хвороби, гастрит, панкреатит і коліт;

не підходить людям похилого віку;

може викликати закреп.

Тепер ви знаєте, як потрібно готувати стручкову квасолю для схуднення , з чим вживати червону і білу квасолю. Використання різноманітних страв з цими продуктами допоможе урізноманітнити раціон, забезпечити правильне харчування для всієї родини і зберегти здоров’я. Незалежно від того, вирішили ви схуднути чи ні, квасоля повинна регулярно з’являтися у вашому меню.

rss