Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Озерний | Артек-Буковель | Дитячий табір в Карпатах, Літній відпочинок для дітей

Опубликовано: 22.10.2018

видео Озерний | Артек-Буковель | Дитячий табір в Карпатах, Літній відпочинок для дітей

Озерний край

Друзі, креатив, походи, екстрим, пісні біля багаття – це відпочинок у таборі «Озерний»!

У програмі табору – заняття з техніки гірського туризму: «Альптехніка», «Скеледром», «Вузли», «Навісна переправа»; туристичні змагання, творчі, спортивні та інтелектуальні конкурси, геокешинг, креатив-паті, дискотеки, туристичні квести, фольклорна вітальня, ерудит-марафони, артеківські масовки. Всіх, хто хоче стати сміливим, загартованішим, більш самостійним і відповідальним – запрошуємо до нас!



Проживання – в 300 м від красивого гірського озера в 4-місних наметах, що розміщені на спеціально підготовленому майданчику, який облаштований усіма зручностями: душ, туалет, умивальник.

Вік дітей:  12 -17 років. 

Тривалість: 8 діб. 

Місце розташування:  ТК «Буковель» неподалік (300 м) гірського озера площею близько 7 га. Реєстрація до табору здійснюється на паркінгу №1. 


«Озерний край» – рай для втомлених міською метушнею

Проживання: проживають в 4-місних наметах, на спеціально підготовленому майданчику, який облаштований усіма зручностями: душ, туалет, умивальник. 

Харчування:  діти харчуються 5 разів на день: сніданок, обід, полуденок, вечеря, друга вечеря – збалансоване харчування згідно нормативних стандартів  харчування дітей у таборі, програма харчування узгоджується та завіряється відповідним контролюючим органом.


Відкриття території відпочинку ЖК «Озерний гай Гатне»

Харчування дитини в день приїзду у табір розпочинається з обіду. У день закінчення таборової зміни дітям надається тільки сніданок. У випадках, коли батьки не встигають забрати дитину із табору після 12:00, обід та вечеря оплачуються додатково у закладах харчування.

Батьки зобов’язані попередити адміністрацію табору заздалегідь.

Медичне забезпечення:  лікар, медсестра, медикаменти.

rss