Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Основні види масажу

Опубликовано: 29.09.2018

видео Основні види масажу

Как делать дренажный массаж ребенку

Масаж люблять практично всі. Він особливо приємний в ті хвилини, коли людина провела багато годин за роботою і хоче, нарешті, відпочити і гарненько розслабитися. Масаж здатний доставити величезне задоволення людині, але крім цього, він може і оздоровити, стати профілактичним засобом від багатьох захворювань.



Дію якісного масажу важко переоцінити. Є безліч класифікацій масажу: голови, рук, обличчя, ніг, живота, спини. Інші розрізняють спортивний, лікувальний, косметичний і гігієнічний. Треті роблять упор на тренувальному масажі, відновному і навіть самомасажі. Сьогодні вам належить познайомитися з усіма цими видами, після чого ви зможете вибрати найбільш прийнятний для вас варіант.


Рецепти Здоров’я. Масаж

Основні види масажу тіла

Спортивний масаж

Він сприяє фізичному відновленню спортсменів після сильного стомлення, отримання невеликої травми. Спортивний масаж здатний поліпшити фізичну форму людини, і в ідеальному стані підійти до наступних змагань.

Лікувальний масаж

Лікувальний варіант масажу якраз і включає в себе масаж голови, рук, обличчя і т.д. Він спрямований на те, щоб благотворним чином вплинути на організм пацієнта, покращуючи його загальне самопочуття і підвищуючи його життєвий тонус.

Такий масаж позитивно позначається на периферичної нервовій системі людини, здатний видалити болю, що виникли з тієї чи іншої причини.

Гігієнічний масаж

Даний варіант використовується для зняття напруги, для догляду за власним тілом. Він також впливає на нервову систему, приносячи відчутну розслаблення і спокій. Гігієнічний масаж дозволяє людині швидко адаптуватися до різко мінливих умов навколишнього середовища. Він якраз і підрозділяється на відновний, профілактичний і тонізуючий масажі.

Кожен з цих видів відрізняється своїми особливостями, які можна дізнатися лише тоді, коли ви на собі випробуєте їх.

Самомасаж

Не завжди вдається скористатися послугами професіонала. У цьому випадку можна здійснювати самомасаж. Можна проводити цю процедуру в будь-який час доби і в будь-якій зручній для вас позі. Для його здійснення також необхідно знати деякі правила: погладжування робити по ходу струму лімфи, масаж грудної клітини робити спереду і в сторони і т.п.

Косметичний масаж для тіла

Цей вид масажу вимагає окремої уваги, так як він є незамінною частиною в косметичному догляді за шкірою шиї та обличчя, а також за своїм тілом в цілісності.

Без косметичного масажу інші процедури не зможуть на 100% виконати своє призначення з омолодження шкіри.

Та й у цілому, шкіру не можна залишати без догляду. Вона постійно відкрита вітрам, сонячним променям, випромінюванням, через що стає тонкою і вразливою. Косметичний масаж здатний поліпшити колір шкіри, зробити її більш підтягнутою і молодою.

Перед здійсненням процедури пацієнтка повинна комфортно розташуватися на кріслі, розслабившись настільки, наскільки це можливо для неї. Особа зігрівається парою або теплим компресом. Масаж проводиться руками фахівців, які використовують спеціальні креми і масла. Шкіра активно вбирає корисні речовини і вітаміни, після чого стає більш ніжною і здоровою.

Косметичний масаж можна проводити курсами кілька разів на один рік. Протягом цих курсів ви повинні відвідати косметолога не менше 2-х разів на тиждень. Позитивні результати проявляться дуже швидко. Вже після перших двох процедур ви відчуєте, як ваше обличчя посвіжішало, і покращився його колір.

Масаж — це найкращий спосіб, що дозволяє поєднати приємне з корисним. Вибирайте той варіант, який вам сподобався найбільше і вирушайте в салон.

Вам сподобалась статья? Розкажіть про це Друзям!
rss