Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Оренда авто з водієм в Києві. Цілодобово

Опубликовано: 02.10.2018

видео Оренда авто з водієм в Києві. Цілодобово

Оренда авто в Києві з водієм і без

Оренда авто з водієм в Києві

Замовляйте послуги оренди автомобіля і водія з повним пакетом послуг! Ми цінуємо Ваш час! У нас є всі класифікації автомобілів для Ваших потреб.

Запорука Вашої впевненості в тому, що ви зможете переміщатися вулицями Києва без будь-яких проблем – наші водії, впевнено і швидко орієнтуються в умовах такого великого мегаполісу. З їх допомогою Ви зможете побачити столицю в новому ракурсі. У нас працюють тільки кваліфіковані і досвідчені водії, прекрасно усвідомлюють, що значить нести відповідальність за пасажирів. Оренда авто з водієм у нас гарантовано забезпечить Вам цікаве проведення часу, позитивний настрій і успіх у ділових переговорах.


Оренда авто за 3 грн

Оренда автомобіля з водієм в Києві

Оренда позашляховика з водієм в Києві

Пропозиція для керівного складу

Ексклюзивні пропозиції в аеропорту для керуючого складу Вартість (додатково до трансферу)
Зустріч та супровід в національному українському стилі по прибуттю або від’їзду За запитом
Зустріч та супровід VIP моделлю по прибуттю або від’їзду За запитом
Трансфер на лімузині За запитом
Трансфер на ретро автомобілі За запитом
VIP і CIP послуги в аеропортах, Fast Track і Meet & Assist Більше Інформації
Оренда броньованих і багатоцільових автомобілів Більше Інформації

Оренда мікроавтобуса або автобуса з водієм в Києві:


Машина на прокат. Мой опыт с Rental.ua

Ціни актуальні для Києва та України, в інших містах і країнах – ціни можуть відрізнятися.

Курс валют в Україні

Вартість оренди авто з водієм в Києві – 150 гривень за годину. Мінімально допустимий термін оренди авто в Києві – 3 години плюс 1 година подачі автомобіля з водієм. У разі виїзду за межі Києва – 8 гривень за 1 кілометр. У вартість оренди авто з водієм включені: послуги водія, вартість бензину і оплата за оренду транспортного засобу. Паркування додатково оплачуються замовником, як і проживання та харчування водія у випадках виїздів за місто. Послуга оренди транспорту надається з передоплатою. У випадках відміни замовлення попередня оплата не повертається.

Авто з водієм в Києві – послуга, що надається транспортним відділом Concierge Group. Ми допоможемо Вам підібрати машину на прокат у відповідності до Ваших запитів і оформити замовлення на оренду авто з водієм в лічені хвилини. Заявка оформлюється у телефонному режимі, через он-лайн форму або через електронну пошту із зазначенням дати, часу, місця подачі, класу автомобіля та особистих контактних даних замовника.

Ми врахуємо всі Ваші побажання і порекомендуємо кращий варіант, враховуючи Ваші пріоритети та цілі. Оренда автомобілів в Києві з особистим водієм здійснюється цілодобово і цілорічно. Ми впевнені, що одного разу скориставшись послугами нашого транспортного відділу, Ви неодмінно звернетесь до нас ще. Зв’яжіться з нами, якщо Вам знадобиться авто з водієм в Києві. Про інше потурбуємося ми.

Повірте, вигідний та зручний сервіс, який буде Вам наданий, порадує ціновою політикою і дбайливим і шанобливим ставленням до клієнтів!

 
rss