Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Новий рік в Парижі

Опубликовано: 21.10.2018

видео Новий рік в Парижі

Новий рік 2018 у Європі! Добірка гарячих турів!

Франція – це насамперед атмосфера романтики, яка присутня в країні завжди, не зважаючи на день тижня чи пору року. Якщо Ви плануєте вирушити у Новорічну подорож Парижу, то найперше, що потрібно зробити – це стати учасником оглядової екскурсії міста, особливо це потрібно коли тільки вперше в Парижі .



Не варто думати стереотипами і вважати, що екскурсія – це щось нудне та не цікаве. Ну дивлячись де і хто її проводить, більше того гуляючи відомими вуличками Парижу пізнавальні екскурсії просто не можуть не зацікавити. Тим паче не обов’язково обирати не цікавий для себе екскурсійний тур, у Вас завжди і всюди є вибір. В залежності від власних вподобань можна обрати наступне:


Автобусні тури до Європи на Новий рік 2019! ДОБІРКА недорогих турів!

«Мистецтво краси – Лувр» - буде доречно відвідати якщо Ви поціновувач робіт Леонардо Да Вінчі, Рембрандта, Тиціана… (екскурсія буде коштувати межах 38€) Якщо Ви відправляєтесь з коханою людиною, тоді не оминіть прогулянку в кораблику по Сені(10€) Цікавою буде також екскурсія, націлена на те, щоб показати Вам кожну цікаву вуличку Парижу: площа Конкорд, Великі і Малі палаци, будинок Інвалідів, Гранд Опера, церква Мадлен, парк Пале Рояль, Собор Паризької Богоматері, квартал Маре(17-23€)

Також, якщо Ви опинились в Парижі, тоді буде великою помилкою, якщо Ви не скористаєтесь нагодою побачити Париж з Монмартрского пагорба. Можна сміливо говорити про те, що це місце де творяться геніальні роботи. Така прогулянка коштуватиме від 18 до 20€.

Що може бути романтичніше ніж нічні прогулянки Парижем? Мерехтливе чудо світу – Ейфелева вежа , а також Єлисейські поля, Тріумфальна Арка будуть підкорювати вашу увагу. Після такої прогулянки нічого не завадить вдало відсвяткувати Новорічні гуляння, які згодом перетворяться у приємні спогади.

На другий день святкування, якщо з вами діти. Радимо подарувати і їм незабутнє свято відвідавши Діснейленд. Де казка оживає, яскраві мультики стають справжніми та живими, і якій дитині це не сподобається?

Франція, Париж, Нотр-Дам, Діснейленд – місця які повернуть вас у часі, подарують щастя і дещо змінять світогляд до ще кращого. Хочеться щоб в Новорічну ніч кожного оточували приємні люди та позитивна атмосфера.

Якщо Ви плануєте відпочинок за кордоном, за потреби ми неодмінно Вам в цьому допоможемо , звертайтесь за номерами:

(098)35-68-094

(099)92-06-710 

(063)02-43-994

rss