Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Новий рік 2018: що подарувати дівчині і чоловікові на Новий рік

Опубликовано: 29.09.2018

видео Новий рік 2018: що подарувати дівчині і чоловікові на Новий рік

2018 🎁 Что подарить парню, мужчине 🎁 20 идей подарка !! 👍

Новий рік – це час передсвяткової метушні і очікування дива. Найбільш відповідальною справою є вибір подарунків для сім’ї та друзів. У наступаючому році презенти повинні бути щедрими і душевними, адже Земляна Жовта Собака приносить багато матеріальних благ і зберігає сімейні цінності.



Що подарувати дівчині на Новий 2018 рік?

Плануючи новорічний сюрприз для дівчини, можна зіграти на оригінальності. Подарунок не повинен бути занадто дорогим, основне завдання здивувати обраницю і залишити приємне враження.

— Корисні дрібниці для кухні

Кухонне начиння не обмежується одними сковорідками і каструлями. До нового року можна подарувати дівчині оригінальний і корисний подарунок, який стане у нагоді під час кулінарних подвигів. Це можуть бути музичні келихи для спиртного з підсвічуванням, незвичайна посуд, трафарети для приготування кави з цікавим малюнком, обробна дошка або столові прилади з гравіюванням.


Який подарунок коханій людині на Новий рік ви вважаєте найкращим?

— Екзотичні презенти

Для того щоб здивувати дівчину екзотикою не обов’язково дарувати путівку в далекі країни. Можна влаштувати райське атмосферу в домашніх умовах. Досить замовити строкатий салют з метеликів або подарувати обраниці конверт з живою красунею, яка буде бігати по квартирі ще кілька днів.

Противники експлуатації живих істот можуть вибрати оригінальний варіант – електронну метелика в банку. Вона пурхає також граціозно, як і справжня, але живе довше і оснащена підсвічуванням.

— Виконання мрії

Оригінальним і незабутнім подарунком на Новий рік може стати виконання заповітної мрії. Всі знають про традиції бажання писати на папері і підпалювати її під бій курантів. Але у святковій суєті гості часто забувають приготувати сірники і листочки. Спеціально для забудькуватих мрійників існують набори, що складаються з пляшки шампанського, папірців, ручки і келихів. Такий комплект стане справжньою знахідкою для прекрасних мечтательниц в колі веселої компанії.

Можна піти далі і подарувати мінливе бажання. Листочок з бажанням кладуть на спеціальну підставку, над якою вона піднімається вгору по мірі згорання. Сам подарунок не представляє особливої цінності, але справить незабутнє враження на гостей.

Що подарувати чоловікові на Новий 2018 рік?

При виборі подарунка для представника сильної половини людства, потрібно відштовхуватися від його смаків і захоплень.

— Чоловік-екстремал

Якщо чоловік не уявляє свого життя без гострих відчуттів або йому потрібна серйозна струс після трудової рутини, можна подарувати йому справжній адреналін. Сертифікат на стрибок з парашутом, відвідування квест-кімнати, майстер-клас з серфінгу або підводного плавання допоможуть хлопцю або молодшому братові проявити свої найкращі чоловічі якості.

— Чоловік-мандрівник

Завзятим любителям пригод постійно потрібні нові враження. Чоловікам, в яких живе дух Індіани Джонса, підійдуть подарунки, допомагають підкорювати нові вершини і моря. Незвичайним варіантом стане валіза-самокат, на якому можна кататися по просторих залах аеропорту. Мандрівникам, які люблять похвалитися своїми досягненнями, можна подарувати магнітну карту для позначення побачених міст і країн.

— Чоловік-творець

Чоловікові з творчою жилкою можна подарувати традиційні мольберт і фарби, або сучасні засоби для створення оригінальних шедеврів. Наприклад, оригінальну ручку для 3D-друку, сенсорну кисть для малювання або справжній 3D-принтер.

Шанувальникам коміксів і супергероїв можна подарувати ексклюзивний набір фігурок або конструктор з улюбленими персонажами. Захоплююча настільна гра відмінно підійде для завсідника галасливих компаній і вечірок.

Що подарувати дитині на новий 2018 рік?

Дітям для щастя потрібно не так вже багато. Маленьких ласунів можна здивувати незвичайними шоколадними або карамельними фігурами, а любителів ігор і розваг – походом в ігровий центр або батутний комплекс.

Для дітей підліткового віку можна купити стильні годинники або навушники з оригінальним дизайном. Розташовуючи достатніми засобами можна влаштувати дитині цікаві канікули на гірськолижній базі або в мовному таборі.

rss