Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

На Запоріжжі СБУ викрила старшого інспектора колонії на постачанні наркотиків засудженим

Опубликовано: 12.01.2019

Співробітники Служби безпеки України викрили старшого інспектора відділу нагляду безпеки однієї з виправних колоній Запорізької області на систематичному постачанні засудженим наркотиків.

Оперативники спецслужби встановили, що капітан внутрішньої служби майже щодня проносив до виправного закладу наркотики та заборонені до обігу в установі предмети і збував їх ув’язненим. Він також за грошову винагороду «забезпечував» покращення умов утримання засуджених.

Гроші старший інспектор отримував від родичів та знайомих засуджених на банківську картку. Сума хабара за кожну «передачу» становила від п’ятиста до трьох тисяч гривень. Співробітники СБ України задокументували кілька епізодів протиправної діяльності зловмисника.

Правоохоронці затримали посадовця при черговій спробі передачі «посилки»  засудженим.

У межах відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 та ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України вирішується питання щодо оголошення затриманому про підозру в скоєнні злочинів та обрання запобіжного заходу.

Операція з викриття зловмисника проводилась спільно з прокуратурою у взаємодії з оперативниками кримінально-виконавчої служби.

Прес-центр СБ України

rss