Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

На Буковині боржникам аліментів заборонили керувати транспортним засобом та виїжджати за кордон

Опубликовано: 23.10.2018

З початку року буковинським дітям сплатили 27 мільйонів 748 тисяч аліментів понад 14 з половиною мільйонів гривень надійшли вже після застосування до боржників санкцій. Державними виконавцями винесено 1851  постанова про встановлення тимчасового обмеження боржника у праві виїзду за межі України, у праві керувати транспортними засобами, користування зброєю, пристроями для відстрілу патронів та про встановлення тимчасового обмеження боржника у праві полювання. Нагадаємо, наприкінці серпня набув чинності Другий пакет законів, що посилює відповідальність неплатників аліментів. Тепер майно боржників арештовується автоматично, нотаріуси та державні реєстратори перевіряють дані у Єдиному реєстрі боржників. Передбачено також штрафні санкції у розмірі від 20% до 50% від суми боргу для тих, хто не платить кошти своїм дітям понад рік.

В управлінні державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Чернівецькій області на виконанні 9734 рішень про стягнення аліментів, в тому числі 1376 виконавчих документів за якими  заборгованість становить більше6 місяців.

Інформує Головне територіальне управління юстиції у Чернівецькій області

rss