Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Можливість отримати стартовий майданчик для розвитку свого проекту

Опубликовано: 22.10.2018

видео Можливість отримати стартовий майданчик для розвитку свого проекту

Elon Musk - CEO of Tesla Motors and SpaceX | Entrepreneurship | Khan Academy

Мене цікавило питання створення сайтів без навичок програмування. Я шукав інформацію в інтернеті, і в якийсь момент мене на наздогнала ваша реклама. Подивившись пробний урок, мене зацікавила ваша пропозиція.


Оскар Хартманн. Про венчурные инвестиции, диджитализацию экономики и мотивацию | Big Money #34

Аналогічні пропозиції не розглядав, мене цілком влаштувала ваша.

Було цікаво отримати базові знання для новачків в цікавій для мене тематиці. Хороший, доступний курс, корисний для людей, хто мало розуміється в темі створення сайтів.


Круглий стіл «Донбас в «проекті Україна»: що пропонують політики на виборах?»

Сподобалося: курс дійсно дає потрібні ази, підходить для новачків, все зрозуміло і логічно. Уважний індивідуальний підхід, підтримка.

Головна цінність даного продукту для мене особисто – можливість отримати стартовий майданчик для розвитку свого проекту, отримання грамотної професійної допомоги в потрібний момент. І ця можливість реалізувалася.

Я б міг порекомендувати цей курс людям, які зацікавлені у створенні сайтів, людям, які хочуть і готові вникати і починати робити сайти для себе і не тільки. Всім хто не знайомий з цим питанням, але хоче розвиватися в цьому напрямку. Це хороша відправна точка.

Юрій Походов, Білорусь

rss