Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Мати загиблого в АТО поскаржилася на медика

Опубликовано: 23.10.2018

видео Мати загиблого в АТО поскаржилася на медика

У Новояворівській лікарні медики вирізали породіллі матку й при цьому пошкодили сечовід

Про загиблого в АТО мешканця села Срібне Радивилівського району Миколу Кулібу ми писали у публікації  «Мамі до останнього часу казав, що він на будівництві», – брат про загиблого в АТО Миколу Кулібу .


Рідні та сусіди розповіли про загиблу жінку, яка напередодні викинула сина та котів з вікна

А в четвер, 26 жовтня, сестра Миколи Куліби – Анна відправляла з Радивилова до Рівного в лікарню їхню 80-річну маму. Як це було – описала у Фейсбук:

Anna Kuliba.  Сталося це близько 10 год. ранку, поліклініка м.Радивилів. Три пацієнти, в тому числі і моя мама, сьогодні від’їжджали на лікування, напрямок – Рівне.


У мами Станіслава Клиха телефонні аферисти намагалися виманити гроші та коштовності

 У звичайний автомобіль на місця за водієм присіли два чоловіки-пацієнти, на місце біля водія сіла моя мама – жінка важкохвора, жінка, котра втратила сина на фронті у війні з російським агресором, жінка, котра щодень оплакує свого сина… і сьогодні почувалася досить погано…. “Доцю, сідаю до переду. Мені тут буде вільніше, не буде так мотатись голова, тиск дуже високий”…мамі 80 років.

Далі до автомобіля підійшла медик, яка так вразила Анну Кулібу:

…як грім з ясного неба, підходить жінка, не привітавшись, агресивним тоном і з поглядом, повним люті, звертається до мами: “Чого ви туди влізли? Вилізайте. Це моє місце”.

 Я хотіла попросити і пояснити, чому там мама сіла, сказати, що їй погано. У відповідь почула: “Це добре, що вашій мамі погано. Вилазьте з машини”. Я запитала, хто вона, і чому таким агресивним тоном звертається до мами. Відповідь: “Я – МЕДСЕСТРА. Вилазьте з машини”.

 Ситуація жахлива…Ще декілька секунд  – і маму витягувала б з автомобіля. Мама, зібравши всі сили, зі сльозами в очах пересіла на заднє місце до двох чоловіків-пацієнтів.

Анна Куліба, вражена таким хамством медсестри, яка, за її словами, “не вважає за гуманне сидіти поряд з пацієнтом”, пообіцяла, що ніколи не дозволить ображати маму, і подала на неввічливого медика скаргу.  http://radiotrek.rv.ua/news/sestra_zagyblogo_v_ato_z_rivnenshchyny_poskarzhylasya_na_hamstvo_medyka_220427.html

rss