Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Мапа Стаханова

Опубликовано: 21.10.2018

видео Мапа Стаханова

#19йКараван в д/доме г. Стаханова (ЛНР)

Історія міста Стаханов

Перше тимчасове поселення людей, на території де нині знаходиться Стаханов, з’явилося у 1696 році. Заснували поселення вихідці з Запорізької Січі на березі річки Камишевахи й назвали Овраг Кам’яний. В 1707 році місцевість, на якій розташовується сучасний Стаханов, отримала нову назву - Проток Гриценков. Місто пращур Стаханова виникло в кінці XIX століття на місці рудника Шубинка в долині річки Камишевахи під назвою Кадієвка.



У 1937 році місто перейменоване в Серго. З 1940 по 1978 роки місто носило стару назву - Кадієвка. З 1978 року місто стало називатися Стаханов. У 1950 - х роках місто включало селища, які пізніше відокремилися в окремі міста - Брянка, Первомайськ , Кіровськ. Сучасний центр Стаханова зформований та побудований на території, яка перетинається трьома великими ярами, які збереглися до наших днів.


Последствия артобстрелов ВСУ г Стаханова, кв Южный

У 1931 році сесія Всеукраїнського Центрального Виконавчого Комітету прийняла рішення про будівництво нового впорядкованого міста. Став в центрі був засипаний, а на його місці заклали сквер, який проіснував до початку семидесятих років ХХ століття. У 1932 році Стаханов отримав статус міста обласного значення.

В липні 1942 року місто захопили німецькі окупанти. 3 вересня 1943 року місто звільнили від фашистських загарбників.

За роки другої половини ХХ століття Стаханов перетворився у високорозвинене в промисловому відношенні місто Луганської області . Виробничий потенціал міста складають такі галузі як вугільна, металургійна, металообробна, хімічна, легка, харчова промисловості.

rss