Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Маккейн не підтримав однопартійців і провалив скасування Obamacare в Сенаті

Опубликовано: 24.10.2018

Під час драматичного голосування в Сенаті три республіканці не підтримали скасування ключових положень медичної реформи попередньої адміністрації, відомої як Obamacare.

Сенатори-республіканці Джон Маккейн, Сюзан Колінз (штат Мен) і Ліза Мурковскі (Аляска) додали свої голоси до голосів 48 демократів і провалили скасування навіть попередньо обмеженої кількості положень колишньої медичної реформи від 2010 року. Голоси розподілилися таким чином: 49 – за, і 51 – проти скасування.

Вже ввечері в п’ятницю стало зрозуміло, що голос сенатора Маккейна буде ключовим для результатів голосування. З ним провів зустріч віце-президент США Майк Пенс, але як виявилося, той не зміг переконати сенатора від Аризони змінити точку зору.

Маккейн передбачав наступні події у палаті. Він кинув репортерам “Слідкуйте за шоу”, коли відправився голосувати.

Маккейн і кілька інших республіканців в Сенаті вимагають гарантій, що підтримка скасування Obamacare в Сенаті не закінчиться автоматичним голосуванням в нижній палаті, а буде початком для переговорів з Палатою Представників з метою створення нової, “кращої”, версії закону.

На думку багатьох сенаторів, цей законопроект вже втратив шанси на затвердження.

rss