Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Лікування від наркоманії в реабілітаційному центрі Новоград-Волинський

Опубликовано: 24.10.2018

Вже не один рік зростання наркоманії турбує Всесвітню Організацію Охорони здоров'я. Кількість наркозалежних неухильно зростає і все частіше в цю категорію потрапляють діти підліткового віку. За статистикою, у світі наркотичні речовини вживає понад 200 мільйонів чоловік. За цими сухими цифрами криються трагедії цілих родин, адже залежність одного впливає на якість життя багатьох.


Нові подробиці щодо кримінальної справи реабілітаційного центру для нарко та алкозалежних Волна +

Що робити, якщо близька і рідна людина пристрастилася до наркотиків? Перш за все, не варто сподіватися, що він самостійно відмовиться від їх вживання - тяга занадто велика, вона впливає не тільки на фізичне здоров'я наркомана, але і змінює його психіку. Він починає йти в себе і все більше концентрується на власних відчуттях, не цікавлячись оточуючими подіями. Відсутність наркотику в організмі викликає болісну ломку, і залежний починає шукати нову дозу. Розірвати це порочне коло можна тільки за допомогою професіоналів.

Комфорт, індивідуальний підхід, додаткові послуги

У Новоград-Волинському ефективне лікування наркотичної залежності пропонує реабілітаційний центр ADOMED . Цей лікувальний заклад спеціалізується на позбавленні пацієнтів від різних залежностей, в т.ч. наркотичної, і використовує для цього дієву Міннесотську програму «12 кроків».

У клініці також здійснює кодування від наркотиків , дана методика не належить до пріоритетних, тому що на відміну від тривалої реабілітації не забезпечує стійкої ремісії.

Сучасна система охорони здоров'я приділяє увагу проблемі наркозалежності і сьогодні в кожному місті функціонують наркологічні диспансери, що пропонують послуги нарколога і стаціонарні умови лікування. Чому ж хворі не прагнуть до лікарні, щоб вилікуватися від згубної тяги?

Вся справа в тому, що при прийомі дурманних речовин свідомість людини зазнає змін, він не здатний оцінювати свій стан і існуючі ризики. Зазвичай родичі наркомана починають бити на сполох, вмовляють його звернутися за медичною допомогою, але частіше за все, ці дії не дають позитивного результату.

Тому клініка ADOMED пропонує ряд додаткових послуг, які допомагають рідним наркомана вирішити складну ситуацію:

В центрі цілодобово консультують фахівці, в т.ч. по телефону; У хворих та їхніх родичів є можливість викликати нарколога на дім в будь-який час доби; Виклик нарколога на дім дозволяє не тільки провести необхідні медичні заходи, але і отримати допомогу по інтервенції і доставки залежного до лікувального закладу; Екстрена допомога, детоксикація, зняття ломки в Новоград-Волинському поводиться як в умовах стаціонару, так і вдома.

Щоб поліпшити стан наркомана або закодувати його від наркотиків , часу потрібно небагато. При дотриманні всіх правил, процедури проводяться протягом 1-3 днів. Але щоб повністю позбутися від залежності, йому рекомендується піти повний курс реабілітації - це кілька важливих етапів, які не можна пропускати.

Грамотна терапія - запорука повного позбавлення від залежності

Хоча лікування наркоманії в Новгород-Волинському на базі клініці ADOMED здійснюється по одній програмі «12 кроків», терапія носить індивідуальний характер. Тут кожен пацієнт проходить діагностику, а за результатами призначаються детоксикаційні процедури.

Після усунення абстинентного синдрому - ломки в Новгород-Волинському хворі проходять реабілітаційний курс, що дозволяє поліпшити самопочуття залежного. І тільки після нормалізації стану з підопічними починають працювати психологи, психотерапевти, реабілітологи.

У реабілітаційному центрі охоплюють всі сфери захворювання - фізичне здоров'я, емоційний стан, психічні порушення. Наркотики отруюють організм і змінюють свідомість людини, тому потрібно комплексна терапія.

Фахівці ставлять перед собою мету - позбавити пацієнта від небезпечної тяги і їм це вдається. Багато в чому результат залежить від бажання самого хворого і підтримки рідних і близьких, і професіоналізм персоналу відіграє в цьому процесі важливу роль. ADOMED дає наркозалежним реальний шанс і у них є можливість його використовувати.

Опубліковано: 27 квітня 2018

Автор: к.м.н. Патрушев Сергей

rss