Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Лікування аденоїдів без операції

Опубликовано: 29.09.2018

видео Лікування аденоїдів без операції

Фітотерапія. "До Товстухи за здоров'ям", вип. 26 | tovstuha.com

Розмір збільшених і запалених аденоїдів не є показанням до хірургічної операції з їх видалення. У дітей аденоїди природним чином атрофуються з 12 до 16 років. Показання до операції - це захворювання, що виникли через збільшених аденоїдів. Найчастіше це гнійний аденоидит, отит, зниження слуху, деградація особистості дитини.


ВАША ДИТИНА ЗДОРОВА. Аденоїди.

Якщо у дитини збільшені аденоїди, батьки це відразу помічають. Перш за все, дитина часто застуджується, у нього постійно закладений ніс, горло «пухке», гланди запалені. До того ж, дитина хропе в будь-якому положенні, навіть коли спить сидячи, у нього знижується слух. Кисневий голод, який є результатом постійного дихання через рот, призводить до погіршення уваги, пам'яті або, навпаки, до болючої збудливості і нічним енурезом.


Удаление аденоидов у детей. Операция в Клинике уха, горла и носа

{LikeAndRead}

Безопераційне лікування аденоїдів

Лікарське лікування аденоїдів часто не ефективно, а хірургічна операція не призводить до повного одужання дитини. Для успішного і остаточного лікування аденоїдів у дитини потрібно в першу чергу налагодити у нього носове дихання. Це неможливо без усунення набряку носа і носоглотки.

Без відновлення правильного дихання, поки дитина буде дихати через відкритий рот, він не зможе одужати. Операція не усуне закладеність носа, але є спосіб обійтися без хірургічного втручання. У лікуванні аденоїдів без операції ефективний метод дихальної гімнастики.

У чому суть дихальної гімнастики

Вона дозволяє повністю відновити носове дихання, поліпшити обмін речовин і посилити імунітет. Це усуне запалення за кілька днів, дитина одужає без операції. У результаті вже через два дні його ніс почне дихати і вдень, і вночі, кашель зникне, загроза отиту і зниження мине, хропіння пройде. Через тиждень дитина зможе безпечно займатися будь-яким спортом без погроз застуди і загострень, а через місяць дитина буде абсолютно здоровий. Так, питання про операцію буде знятий сам собою.

Ефективна профілактика аденоїдів

«Пухке» горло (запалені гланди, хронічний тонзиліт) сходить нанівець протягом півроку, якщо дитина весь час, особливо під час фізичних навантажень дихає тільки через ніс. Тільки дихання через ніс являє собою саму надійну і ефективну профілактику аденоїдів. Наявність стрептококової і стафілококової інфекції в гландах не вимагає спеціального лікарського лікування. Воно поступово йде за умови, що дитина буде дихати через ніс. Але перш за все, потрібно усунути постійну «закладеність носа» і допомогти дитині відновити носове дихання.

Напади кашлю в нічний час, які виникають в результаті проникнення в дихальні шляхи слизу, несуть ризик розвитку бронхіальної астми та обструкції. Такий кашель необхідно негайно усунути за допомогою дихальної гімнастики. Тривалий надривний кашель неодмінно призводить до перекриття дихальних шляхів, порушуючи вентиляцію, нормальне відходження мокроти. Це сприяє запаленню, приводящему в підсумку до обструктивному бронхіту і астми.

Для успішного лікування аденоїдів (а попутно - бронхіту і астми) потрібно нормалізувати функцію дихання за допомогою спеціальних дихальних вправ, правильного харчування і занять спортом. Спрогнозувати успіх безапераціонного лікування аденоїдів у дитини може тільки лікар під час консультації в клініці. Тут необхідно оцінити загальний стан дитини та її історію хвороби.

Як саме лікувати аденоїди

Спочатку потрібно пройти амбулаторне лікування аденоїдів в клініці, що займає 3-4 тижні. Але даний курс передбачає заняття вдома, між походами в клініку. Всього місяць дисципліни - і ваша дитина повністю здоровий! Сама система досить складна, її вам пояснить лікар, рухаючись в лікуванні поетапно. Але основні правила дихальної гімнастики такі:

Дихати завжди потрібно виключно через ніс (навіть коли він закладений); Поверхневий вдих триває 3 секунди; Тихий спокійний видих - 4 секунди; Пауза - 4-5 секунд; Частота дихання - 6-9 вдихів-видихів за хвилину.

Головне - не робити над собою зусиль. Не допускати браку повітря, інакше інстинктивно з'явиться бажання надихатися ротом після кожного тренування.

{/LikeAndRead}

rss