Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Квитки на автобуси в Росію

Опубликовано: 01.09.2018

видео Квитки на автобуси в Росію

Компанія "Шериф" продає терористу квиток на автобус до Києва

Росія і Україна нерозривно пов'язані між собою історично вже на Протягом багатьох століть. Ще недавно ці країни були однією державою з загальної економікою і політикою. Сьогодні вони розділені чіткою межею, але громадяни України та Росії можуть вільно його перетинати завдяки безвізовому режиму. Багато українців їдуть у відрядження і робочі поїздки в Москву, Таганрог або Ростов-на-Дону , в гості до родичів або друзів в Єкатеринбург, Краснодар або Тулу , на екскурсії в Санкт-Петербург і просто на відпочинок в Сочі .



Міжнародні пасажирські перевезення в Росію

Пасажиропотік між Україною і Росією становить десятки мільйонів чоловік в рік, він має дещо сезонний характер. Між країнами вже давно налагоджені транспортні коридори, розроблена ціла туристична інфраструктура, яка надає всі види транспортних перевезень. З аеропортів Києва, Львова та Одеси здійснюється десятки регулярних і чартерних авіарейсів в Росію , по всій країні курсують поїзди, які з'єднують найбільші населені пункти України і Росії, існує безліч регулярних автобусних рейсів.


Торт, квиток до Росії та нове розслідування: Трамп відсвяткував свій 71-й день народження

Так що, в залежності від потреб пасажира, кожен може підібрати для себе підходящі умови подорожі, які залежать від виду транспорту, час відправлення та прибуття, ціни квитків, часу в дорозі і т.д.

Авіаквитки в Росію з України

Подорожувати в Росію з України літаком з кожним роком стає простіше і дешевше, цей напрямок достатньо розвинене і безперервно прогресує. Тепер рейси в Москву ("Домодєдово" і "Внуково"), Єкатеринбург, Владивосток, Сочі і Санкт-Петербург здійснюються з аеропортів Києва "Бориспіль" і "Жуляни", з аеропортів Львова та Одеси. Так що, визначившись, куди Вам потрібно летіти, Ви можете купити авіаквитки прямо на сайті і відправлятися в дорогу. Детальну інформацію про авіарейси з аеропортів України до Росії і назад можна дізнатися на сайті.

ЖД квитки для проїзду на поїзді в Росію з України

Найбільш популярним напрямком залізничного сполучення України і Росії є московське напрямок, також популярністю користуються потяги до Санкт-Петербурга і в Ростов-на-Дону. Ціна квитка на потяг "Київ-Москва" залежить від того, в якому вагоні Ви захочете їхати (плацкартний або купейний), але в будь-якому випадку, вона буде значно дешевше, ніж квиток на літак . Правда і час в шляху буде значно більше, близько 12 години. Купити квиток на потяг до Москви можна у нас на сайті.

Потяги в Росію відправляються не тільки з Києва, але й з інших великих міст Україна: Дніпропетровська, Харкова. Популярність цих напрямків продиктована безпосередньою близькістю східних областей України та Росії, в прикордонних районах курсують навіть електрички. На сайті можна дізнатися графік руху поїздів, ціну на ЖД квитки, наявність вільних місць та іншу інформацію.

Автобуси в Росію з України

Високий рівень розвитку має автобусне сполучення між великими українськими містами та Росією. Регулярні міжнародні рейси здійснюються з Києва, Львова в Москву, а також з прикордонних областей. Незважаючи на тривалість автобусної поїздки, він досить популярний завдяки своїй вартості, регулярності рейсів та гнучкості графіків руху.

Для здійснення міжнародних автобусних рейсів у Росію використовуються комфортабельні автобуси, що обладнані відповідно до вимог пасажирів. Тут є зручні розкладаються сидіння, кондиціонер, біотуалет і умивальник, телевізор, чайник і інші сервісні системи, які допомагають скрасити досить тривалу подорож. Доїхати автобусом зі Львова до Москву, з Києва в Ростов, з Харкова в Москву, Ростов-на-Дону, Таганрог, Брянськ, Калуга, Курськ, Орел, Тула, Армавір, Ставрополь, Мінводи, П'ятигорськ та інші міста Росії тепер не становить праці. Квиток на автобус в Росію можна купити на сайті, ціна квитків на міжнародні автобуси значно нижче, ніж на літак або навіть на поїзд, що дозволяє значно заощадити, особливо якщо купити квиток заздалегідь онлайн через Інтернет. Дізнатися інформацію про автобусних рейсах з будь-якого міста України в Росію можна на сайті.

Геополітичні зв'язки з Росією

Історичні зв'язки між Росією і Україною і сягають корінням глибоко в минуле, в часи Київської Русі. З тих пір відносини між нашими країнами і народами змінювалися, переживаючи злети і періоди спадів, моменти єднання і ворожнечі. Наші предки разом пережили пам'ятну Битву під Полтавою зі шведами і битви Першої світової війни, вмести ми перемогли у Другій світовій війні, як єдиний народ, єдина нація. Лише недавно наша країна стала незалежною, але росіяни продовжують називати Україну "молодшим братом", і ставляться до нас із почуттям доброзичливого заступництва. Багато наших співвітчизників жили, вчилися, працювали в Росії, у багатьох тут родичі і друзі. Все це відбивається і на кількості поїздок з Росії в Україну і звичайно ж навпаки - в Росію , переростаючи в дуже вражаючі цифри.

Економічний вплив Росії на Україну також неможливо переоцінити. Це також накладає відбиток на характер, якість і кількість пасажирських перевезень . Вже давно в урядових колах обговорюється тема створення нових економічних союзів в Східній Європі, що могло б ще більше зблизити наші країни, внаслідок чого пасажирів, що мають необхідність перетинати українсько-російський кордон без перешкод, стане набагато більше.

Історична спадщина та наявність потужних економічних зв'язків - не єдиний привід побувати в Росії. Погуляти по Червоній Площі у Москві, побувати в Третьяковській галереї, насолодитися архітектурою Санкт-Петербурга, поглянути на оборонні споруди Новгорода, побувати на сочинських пляжах - мрія кожного мандрівника. Серед жителів Європи зараз модно провести відпустку в Східній її частині, українці теж прагнуть підхопити цю тенденцію.

Купити квитки в Росію онлайн

Щоб здійснити свої плани, будь то робоча поїздка чи туристична, потрібно просто купити квиток до Росії онлайн на сайті.

Регулярні автобуси в Москву відправляються зі Львова, Чернівців, Києва, Рівного та Житомира.

Докладно дізнатися про регулярність руху автобусів до Росії з України, умови бронювання та купівлі квитків, отримати відповіді на всі питання, що цікавлять Вас можна на сайті, або просто зателефонувавши в інформаційну служби підтримки і задавши ці питання оператору.

У зв'язку із зростанням популярності даного напрямку з'явилися нові спеціальні пропозиції:

Щотижневий автобусний рейс Київ - Москва. Автобуси з Києва до Москви слідують із зупинками через 4 міста Росії.

Ціна квитка на автобус з Києва в Москву становить 355 гривень для сезонних рейсів і 440 гривень для позасезонна.

Нові рейси автобусів в міста Росії: в Курськ, Брянськ, Калугу, Орел і в місто Тула, а також Волгоград, Матвєєв Курган, Ростов-на-Дону і Таганрог.

Квитки на автобуси на міжнародний рейс з Одеси який слід по маршрутом: Одеса - Ростов - Армавір - Ставрополь - Мінводи - П'ятигорськ.

Ціни квитків на автобуси між Україною і Росією:

Вартість квитків на міжнародні автобусні маршрути з України в Росію - Від 210 гривень.

Квитки на автобуси Львів - Москва, ціна 600 грн.

Квитки на автобуси Чернівці - Москва, ціна квитка 550 грн.

Квитки на автобуси Київ - Москва, ціна квитка 440 грн.

Квитки на автобуси Рівне - Москва, ціна квитків 690 грн.

Квитки на автобуси Житомир - Москва, ціна 420 грн.

rss