Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Курити - бути другосортним людиною?

Опубликовано: 29.09.2018

Куріння дуже шкідлива звичка, псує і здоров'я, і імідж людини. Курити - життя шкодити. Нікотин з сигарети - ворог життя нашого організму і нашого життя в соціумі. Бути здоровим - модно, а палити - значить, бути відсталим від життя і від моди.

Адже як сказав Дмитро Медведєв: «курять тільки у відсталих країнах». Також він звернув увагу і на соціальний статус людей, що палять, так навіщо зайвий раз підкреслювати свої соціальні недоліки, життєві проблеми, особисту невлаштованість і нестійкість особистості (психіки)?


How to get your ideas to spread | Seth Godin

Таку «пахне звичку», як куріння, не приховаєш при влаштуванні на роботу і на самій роботі. Тепер все частіше роботодавці під відсутністю шкідливих звичок увазі, крім інших, і куріння. У багатьох алергія на тютюновий дим, а алергія серйозне захворювання, та до того ж сам по собі запах тютюну неестетичний, не тільки від чоловіків, але тим більше від дівчат, жінок.

Палить людина є залежним і слабким, тому не вселяє довіри. Саме тому чоловіки не поважають жінок, що палять, як би вони це не приховували. Адже жінка - це апріорі надійний тил, якій можна довіряти. І вона повинна бути здорова і берегти себе.

Про вплив куріння на особисте життя і кар'єрне зростання можна говорити нескінченно. На жаль, рано курити починають сучасні діти. Позбутися від куріння складно тому, що нікотин викликає «гормональний рай» в тій зоні мозку, яка відповідає за задоволення.

Щоб відчувати себе спокійно і впевнено без сигарети, тобто отримувати задоволення від життя без нікотину - ефективно голковколювання, яке відновить здоров'я і гормональний фон у людини, яка палить.

Купувати товари та послуги у людини, яка палить, якщо він представник торгової компанії - неприємно, на підсвідомому рівні здається ризикованим.

У сферу громадського харчування, в ресторанний бізнес кращих претендентів солідний роботодавець вже давно не розглядає серйозно. Від людини повинно пахнути його роботою і просто подобающе нагоди, запах сигарет не є запахом кулінарним.

Незабаром взагалі не буде поділу залів у ресторанах для курців і некурців. Принаймні, в столичних, великих містах - в громадських місцях, тим більше, в місцях харчування і відпочинку людей та їх роботи - палити стане ознакою провінційності і грубості, неповагою до людей і законам і нелюбові до себе.

Куріння відвертає - як клієнтів і колег на роботі, так і потенційних партнерів в особистому житті, просто друзів і подруг, які ведуть здоровий спосіб життя. Адже плоди пасивного куріння - занадто дорога ціна за таку дружбу.

Крім того, скоро курці будуть платити реальні грошові штрафи за куріння в громадських місцях. Тобто, ні на роботі, ні в під'їзді свого будинку перекур вчинити буде неможливо! Якщо тільки відбігти від входу в будівлю кілька десятків метрів. Перспектива? Ні, утопія для вашого боса у вашій особі.

До того ж проблемні люди - а палить людина завжди скаже, що курить через проблеми - нікому не цікаві, крім тих, хто на їх проблемах і хворобах професійно заробляє - лікарів, психологів і т.д. Так хіба ви так цінні мало, щоб ставити себе на другий і п'ятий ролі, бути піддослідним кроликом і чиїмось джерелом доходів?

rss