Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Купити домен ua. Реєстрація домену ua в компанії FreeHost

Опубликовано: 10.01.2019

видео Купити домен ua. Реєстрація домену ua в компанії FreeHost

Хостинг Ukraine - обзор, регистрация, и выбор Домена

Можу я зареєструвати домен .UA, якщо у мене немає торгової марки?

На жаль, ні. Реєстрацію домену .UA без однойменної торгової марки здійснити не можна. FREEhost.UA на своєму сайті надає можливість реєстрації більш ніж в двохстах публічних доменних зонах що не вимагають додаткових документів. Введіть бажане ім'я в полі для перевірки домену і ми постараємося підібрати для Вас оптимальний варіант.



Як швидко виконується реєстрація домену UA?

Весь процес реєстрації займає 2-3 робочих дні, з моменту подачі нашими менеджерами заявки адміністратору зони. Для початку реєстрації домену необхідно надіслати в нашу компанію копію торгової марки, або вказати її номер.

Чи можна виконати реєстрацію доменного імені на підставі заявки поданої в укр. патент?

Ні, для реєстрації доменного імені .UA заявки на реєстрацію торгового знака не достатньо.


Регистрация хостинга и домена в компании Hosting Ukraine

Моя торгова марка написана кирилицею, чи можу я зареєструвати переклад слова або кириличний домен?

Доменна зона UA не підтримує кириличні імена доменів. За допомогою спеціальної таблиці транслітерації кириличні символи будуть перетворені в латиницю.

Оскільки зареєструвати можна домен тільки відповідний однойменому торговому знаку, переклад слова як домен зареєструвати не можна.

Моя торгова марка складається з декількох слів, як виглядатиме домен?

У назві домену не можна виключити частину слів з торгової марки. Всі слова у заданому порядку будуть перераховані в імені домену. Слова в імені домена можуть бути написані разом, або розділятися символом тире.

Який максимальний термін реєстрації домену UA?

Доменне ім'я в зоні UA реєструється максимум на один рік.

Який життєвий цикл домену UA?

Після закінчення періоду реєстрації домену, протягом 30 днів його можна продовжити за стандартною ціною. Протягом цього періоду, реєстратор сам приймає рішення про відключення домену.

Якщо домен не був продовжений, він переходить у статус Redemption Period. У цьому статусі домен знаходиться 30 днів. Його вже не можна продовжити, але можна викупити у адміністратора зони. Вартість викупу домену в 2.5 рази більше вартості реєстрації.

Після закінчення Redemption Period домен видаляється. Процес видалення домену займає 5 днів. Після цього домен стає доступним для реєстрації всім бажаючим.

rss