Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Купити Мотоекіпіровку недорого - Продаж Мото екіпіровки в Україні - Краща ціна мото одяг в інтернет магазині Мотолюкс

Опубликовано: 08.10.2018

При експлуатації мото техніки, важливою умовою є якісна екіпірування, яка допоможе уникнути багатьох неприємностей.  Вона захистить не тільки при падінні, але і буде корисна при звичайній експлуатації.

Наприклад, їздити на спортивному мотоциклі без рукавичок і наколінників не можна.  При швидкій їзді без рукавичок руки можна дуже швидко протягло, а в теплу погоду ще й існує небезпека відпустити кермо через спітнілих рук.  Наколінники ж захистять Вас під час поворотів, без них дуже просто розбити коліно.  Якщо говорити про шолом, то експлуатувати мотоцикл без нього заборонено законом.  Він також, як і решта екіпірування захистить Вас не тільки під час падіння, але і при звичайному використанні.  На великій швидкості потрапила в око мушка може завдати непоправної шкоди Вашому оку, а може привести і до падіння з мотоцикла.

У магазині  Мотолюкс  Ви можете купити всю необхідну екіпіровку для мотоцикла та квадроцикла з доставкою по Україні.  У нас є великий вибір курток, майок, шоломів, рукавичок і не тільки.  Вся продукція є фірмовою і зможе дійсно захистити Вас в разі неприємності.  Екіпірування високої якості не заважає Вам управляти Вашим мотоциклом і захищає Вас протягом всієї поїздки.

rss