Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Куди поїхати у вересні відпочивати?

Опубликовано: 29.09.2018

видео Куди поїхати у вересні відпочивати?

Куди поїхати відпочивати восени

Для багатьох з нас літо пройшло за вікном офісу або на ділових переговорах, але як же хочеться у відпустку! Зневірятися не варто, адже вас чекає оксамитовий сезон, який полюбився багатьом відпочиваючим, які не бажають «смажитися на сонці» день і ніч безперервно.


Як продовжити літо? Пляжний відпочинок у жовтні - куди поїхати, а куди не варто?

На початку осені, а саме у вересні та жовтні, пляжі вже не переповнені, сонце більш м’яке і приємне, а значить відпочинок буде незабутнім. Але багатьох цікавить питання, куди поїхати у вересні відпочивати?


Куди поїхати на відпочинок влітку 2018 недорого?

Досвідчені туристи знають, що на пляжах Туреччини, Греції чи Єгипту ще досить жарко, та й нового там побачиш мало. Інша справа — головний курортне місто штату Флорида — Майамі! Якщо ви вважаєте, що відпочинок в Майамі доступний тільки голлівудським зіркам — ви глибоко помиляєтеся відпочинок в Майамі

 

Сьогодні в цей сонячний рай з’їжджаються туристи з багатьох країн світу, які цінують у відпочинку бездоганний сервіс, щадний клімат, а також білосніжні піщані пляжі, якими може похвалитися тільки Майамі. Крім того, хочеться відзначити, що кращі готелі Майамі щорічно беруть понад 38 мільйонів туристів, які не шкодують ніяких коштів на першокласний відпочинок.

Погода в Майамі у вересні приємна, клімат Майамі помірний, температура повітря в середньому — близько 29 ° C, температура води в океані — 28-29 ° С. Бувають в цей час і проливні дощі, які дають необхідну прохолоду і час на відвідування різних розважальних центрів.

Розваги в Майамі можуть бути самими різними, від парку-заповідника «Джунглі мавп» і палацу в стилі епохи Італійського відродження, який слугує музеєм образотворчих мистецтв, до «Світу балочок» і коралового замку, який був побудований самою природою. Варто відвідати і пам’ятки Майамі Біч, такі як національний парк «Еверглейдс» і японський музей-садок «Моріка», а дітям напевно припаде до душі дитячий освітній музей, де можна придумувати, творити, створювати, грати і вчитися чомусь новому і захоплюючому .

Окремо хочеться відзначити піщані пляжі Майамі, які манять своєю чистотою і прекрасними пейзажами. Дозвольте собі першокласний відпочинок в Майамі, який залишить тільки приємні емоції і спогади. До речі, тури в Майамі з Москви варто придбати вже сьогодні, адже до осені залишається зовсім мало часу! Приємного відпочинку!

Схожі записи:

rss