Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Кременчуцьким гвардійцям доставлений черговий караван гуманітарної допомоги

Опубликовано: 22.10.2018

Перший заступник міського голови Кременчука Віктор Калашник і народний депутат України Юрій Шаповалов відправили чергову допомогу 30-ти бійцям Національної гвардії військової частини 3059.

Цього разу в посилку для земляків були покладені свіжі овочі, продукти харчування, засоби для особистої гігієни. Окрім того, гвардійцям були передані й газонокосарка та бензопила. Останні знадобляться кременчуцьким військовослужбовцям під час надання допомоги в налагодженні побуту жителям звільнених територій.

«Набагато приємніше купувати газонокосарки та бензопили, аніж військове знаряддя. Це додає надії на те, що вже незабаром мирне життя повернеться на Донеччину, а кременчуцькі бійці живими і здоровими приїдуть додому і візьмуться за мирну працю», - сказав Юрій Шаповалов.

Міська влада тримає зворотній зв'язок із кременчуцькими військовими, що захищають країну в зоні АТО, та постійно організовує для них збір та відправку необхідних речей та продуктів.

Поділіться з друзями:   

Додати коментар

rss