Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Кредитні картки в Україні

Опубликовано: 02.10.2018

видео Кредитні картки в Україні

ТСН.Тиждень дослідив, як отримувати з банківських карток більше користі

Кредитні картки в Україні



Курс валют в Україні

В Україні найбільш поширеним способом розрахунку є оплата готівкою. При цьому досить часто покупки оплачуються кредитними картами – Maestro, Mastercard Cirus, Visa. Іноді виникають перебої з оплатою картами систем Diners Club і American Express, оскільки в нашій країні вони менш поширені. При цьому, в більшості ресторанів, магазинів (великі мережі), паливних станцій і готелів клієнти можуть розплатитися кредитними картами.


Кредитна картка Gold "Максимум" від Альфа-Банку

Зняття готівки також труднощів не становить, особливо це стосується великих міст. Термінали і банкомати встановлені на вулицях, в магазинах, на вокзалах, в аеропортах і в фойє більшості готелів. Переважно в банкоматах можна зняти тільки гривню – національну валюту. Але у великих містах, наприклад, Києві, Одесі, Харкові, Львові є банкомати, що видають валюту в американських доларах. При цьому вигідніше знімати необхідну суму в гривні. Комісія банку при цьому складає в середньому 3 % від необхідної суми.



 
rss