Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Короткострокові позики і їх переваги

Опубликовано: 08.10.2018

видео Короткострокові позики і їх переваги

Savings and Loan Crisis: Explained, Summary, Timeline, Bailout, Finance, Cost, History

Короткостроковими позиками називають кредити, які потрібно повернути за невеликий період часу (у позики короткий термін погашення). Зазвичай суми, що видаються в якості короткострокових позик невеликі.


Money and Banking, part 3: Redistributive Monetary Policy

Короткострокові позики видаються на короткий період часу, тому повертати їх потрібно якомога швидше. Саме тому видаються суми зазвичай такі невеликі і видаються на строк до трьох (3) місяців.

У наші дні цей вид позик – це ніша бізнесу, тому існує досить багато компаній, які надають подібні послуги. Багато з них працюють в інтернеті і видають так звані "швидкі кредити". Відмінності цих компаній в основному лежать в нюансах видачі і отримання кредиту.


Governors, Senators, Diplomats, Jurists, Vice President of the United States (1950s Interviews)

Процес одержання короткострокової позички дуже простий. Клієнту лише потрібно знайти компанію, що займається видачею такого виду позик, вибравши при цьому таку, яка відповідає його вимогам і статусу (працюючий – безробітний) і, звернувши увагу до того, з якого віку видається кредит і чи потрібен для цього заставу або поручитель. Короткострокові позички можна взяти і на домашній сторінці деяких компаній.

Найчастіше видачею короткострокових позичок займаються компанії з швидким кредитам. Позику можна отримати тільки у випадку, якщо у клієнта є відповідний статус, а саме: це працююча особа не молодше 21 року, у якого немає заборгованостей по кредитах і інших порушень.

Така послуга – хороше рішення в ситуації, коли людині терміново потрібні гроші (невелика кількість) на покриття непередбачених витрат. Наприклад, це може бути непередбачена покупка, оплата несподіваного рахунку або використання одноразової знижки в магазині.

Переваги

Швидкість – рішення про видачу частково автоматизований процес, що дозволяє отримати гроші на рахунок в банку через кілька хвилин після схвалення. Зручність – щоб подати заявку, клієнту потрібен доступ до інтернету, свій рахунок у банку та мобільний телефон. Доступність – заявку можна оформити в інтернеті, пославши смс або зателефонувавши позикодавцеві. Деякі позики видаються навіть по вечорах і у вихідні.

Зазвичай поручитель не потрібний. Не потрібно також довідки з місця роботи та інші документи, тільки паспорт.

Витрати. Процентні ставки обино за короткостроковими позиками вищий, ніж ПС за довгостроковими. Однак річна процентна ставка не передбачена для визначення вартості короткострокової позички. Річна процентна ставка (ДПС) включає в себе загальні витрати по кредиту, серед них відсотки та інші комісійні, пов’язані з використанням грошей. Ця ставка відображає плату за обслуговування протягом року. Разом з цим розрахунок ГПС варто здійснювати, якщо позику планується використовувати декілька років. У свою чергу короткострокова видається на строк, що не перевищує 3 місяці, тому ГПС для такої позички задоволена велика.

Клієнт повинен розрахувати, чи зможе він виплатити суму і відсотки, перш ніж брати такий кредит.

По суті це – альтернатива позичання грошей у друзів і знайомих. І це навіть краще. Нікому не подобається просити гроші або позичати. Особливо, якщо всі витрати розплановані і резервів немає.

Як отримати позику в інтернеті

Знайти вигідну пропозицію та зареєструватися на обраному сайті. Після реєстрації запит на кредит можна зробити там же в інтернеті або відправивши смс на вказаний номер телефону. У кожної компанії свої умови і правила, потрібно слідувати інструкціям на сайті. Зазвичай дивляться в першу чергу на кредитну історію – не зіпсована чи вона. Ще дивляться на вік позичальника. Перевіряють, чи не взятий Чи вже якийсь кредит і так далі.

Перед прийняттям рішення позичальник повинен об’єктивно оцінити свої можливості і перспективи виплати.

rss