Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Комоди з дзеркалами в дитячу

Опубликовано: 24.10.2018

видео Комоди з дзеркалами в дитячу

Как сделать модные полки своими руками.

Дзеркало, це активний предмет інтер'єру в дорослій спальні, в кімнаті дитини – воно є елементом рольової гри. Але завдяки саме цій грі, маленькі діти вчаться правильно «себе підносити». Майже всі дитячі ігри зводяться до наслідування поведінки дорослих. Маленькі хлопчики з цікавістю спостерігають, як їхні батьки голяться і укладають волосся, а дівчатка, з непідробним інтересом стежать за ритуалами краси мами, сестри або бабусі.



Всі ці корисні навички їм в житті знадобляться, але часом, маленькі непосиди використовують не за призначенням меблі, косметику, одяг та прикраси дорослих, що призводить до їх псування. Заборони ні до чого доброго не приводять, а ось свій персональний куточок краси і мамині роз'яснення навчать дітей дбайливо ставитися до аксесуарів і правильно їх використовувати.


Однокімнатний Полулюкс

Дівчинці знадобиться дзеркало і місце для зберігання косметики і прикрас, а дитячий комод з дзеркалом виступає повноцінною системою зберігання. Набір дівочої косметики, шпильки, гребінці, банти і прикраси без зусиль помістяться в висувних ящиках гарнітура.


Шафа-купе на замовлення Львів !!

Хлопчикам стільки аксесуарів не потрібно, однак, вони не менше дівчаток люблять спостерігати за собою в дзеркалі, а в комоді розміщують електронні девайси, одяг і настільні ігри. Перш ніж купити комод з дзеркалом в дитячу, переконайтеся, що дзеркало надійно кріпиться до поверхні комода. В цьому випадку розбити його набагато складніше, а значить цей гарнітур безпечніший для дитини.

Дитяча кімната завжди спонукає до будь-яких видів творчості, а дитячі меблі Cilek , допоможуть створити оригінальний куточок краси і збагатить інтер'єр. Якщо місця для зберігання буде не достатньо, завжди можна придбати книжкову шафу в дитячу або інший гарнітур. Головне, що все з одного комплекту, буде виглядати стильно і гармонійний. Просторовий акцент гарнітурів укладений в їх виразному зовнішньому оформленні, яке створюють різьблені елементи декору, позолочені рами дзеркал, інкрустація, ліпнина і контрастні елементи.

Подивитися на варіанти ви можете в фірмових салонах Cilek в Києві , Дніпрі, Харкові, Одесі,... Якщо ж у вашому місті немає нашого представника, то ви просто можете оформити замовлення у нас на сайті і ми доставимо його в будь-який куточок України.

rss