Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Колектив Рівненського музею став на захист звільненого директора

Опубликовано: 23.10.2018

четвер, 04 жовтня 2018 14:50

Підготував колективний лист

Нагадаємо, що Олександра Булигу звільнили з посади директора Рівненського обласного краєзнавчого музею через закінчення контракту. Хоча конкурс він виграв, обласна рада не затвердила його кандидатуру на посаду очільника закладу.

До того ж в.о. директора музею Олег Романчук не взяв Олександра Булигу на посаду вченого секретаря, яка була донедавна вакантною. Тож на захист звільненого вирішив стати колектив.

Детальніше розповіла завідувач відділом музею Галина Данильчук :

Ми просто написали колективний лист, зібрали підписи. Це наше прохання залишити Булигу  у музеї, як фахівця, який пропрацював тут 31 рік, який у різних відділах працював, знає фонди, всі галузі музейної роботи.

Лист підготували у трьох екземплярах і збираються їх вручити голові Рівненської облради Олександру Данильчуку, голові Рівненської ОДА Олексію Муляренку і його заступнику Світлані Богатирчук-Кривко. Якщо на лист не відреагують, Галина Данильчук пообіцяла діяти так, щоб не нашкодити Олександру Булизі.

Галина Данильчук

Щодо думки в.о. директора музею Олега Романчука про те, що керівником музею потрібно поставити молодшу людину, здатну створити європейський заклад, Галина Данильчук висловилася так:

Музеєм мають керувати досвідчені музейники. А щодо ноу-хау, які б могли бути, то, відповідно, має бути команда, яка складається не лише з досвідчених, а й з молоді, якої нині дуже багато є в музеї. Єдиною командою можна зробити все. 

Мирослава Опанасик Радіо Трек
rss