Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Кирилівка бази відпочинку - приватний сектор

Опубликовано: 29.10.2018

видео Кирилівка бази відпочинку - приватний сектор

База отдыха "БЕЛАЯ ЛИЛИЯ" Кирилловка 2014 Азовское море Украина

Кирилівка центр - де зняти недороге житло?

Заради пляжного відпочинку (без сумніву, самого популярного сегмента туристичного ринку), гості з усієї України поспішають в Кирилівку . Щоб отримати довгоочікувану дозу ультрафіолету, ліниво ворушачи пальцями ніг в теплому піску.


Чи є життя після смерті: лиман знов у небезпеці

Центр Кирилівки - ось де щорічно збирається переважна кількість туристів з України. І це зрозуміло, адже поруч з центром, при в'їзді на Федотову косу , зосереджена все головні розваги азовського курорту - дельфінарій , аквапарк , кінний театр і луна-парк.


База отдыха Одиссей на курорте Лебедевка

В плані літнього відпочинку, Кирилівка , як центр курортного селища, лідирує і за кількістю пропозицій знімного житла. Приватний сектор , бази відпочинку , готелі і міні-готелі зазивають гостей затишними двориками з альтанками і барбекю, красивими видами на море і смачною кухнею.

Чому житло в центрі Кирилівки дешеве?

Узбережжя Азовського моря справно приймає шанувальників бюджетного відпочинку. Цей напрямок, можна сказати, «накатана» серед наших співвітчизників. З року в рік Кирилівка міцно утримує першість за кількістю недорогого житла, особливо центральна частина селища.

В центрі в пішої доступності вся інфраструктура селища - сувенірні і продуктові ринки, магазини одягу, аптеки, банкомати, затишні ресторанчики і затягають ароматом шашличні лавки. Меню багатьох кафе і баз відпочинку орієнтовані на сім'ї з дітьми, що залишає найприємніші враження у пар, які вперше зважилися на поїздку з малюками.

Що пропонують мікрорайони Кирилівки?

Для пляжного відпочинку в центральній частині курорту використовується один великий, але доглянутий пляж. Альтернативних варіантів для гостей, які оселилися в центрі немає. Але відсутність власного пляжу повністю перекривають невисокі ціни на житло і піша доступність моря. Вартість номерів в центрі завжди значно нижче, ніж житла подібного типу, розташованого на косах селища.

Ціни на житло в центрі півострова формуються від площі, запропонованих зручностей і сезону. До того ж вибір бази відпочинку або готелі перед сезоном відпусток - захід досить клопітка. Тому бронювати кімнату потрібно заздалегідь.

Щоб відпочинок в Кирилівці вийшов дійсно комфортним і безтурботним, при виборі бази відпочинку або готелю необхідний правильний підхід. Бажано визначатися заздалегідь, а не пофакту, тобто по приїзду. Краще шукати і бронювати житло в оренду у моря в каталозі на сайті з кращими туристичними пропозиціями.

Кирилівка процвітає, тому з кожним новим сезоном збільшується і кількість дуже гідних баз, готових прийняти і цілі родини з дітьми, і галасливі молодіжні компанії.

Коли море зовсім поруч

Для оренди є як елітне житло, так і найпростіші, але чисті варіанти з недорогий меблями і бувалим видом ремонтом. І кімнати з власної літньою кухнею, сучасними меблями і свіжим ремонтом. В середньому тут, за 150-500 грн на добу можна зняти цілком пристойне житло поруч з центральним пляжем.

Крім усього цього у центру курортного селища є ще одна незаперечна перевага - близькість до обох кіс. Коса Пересип , центр і Федотова коса формують єдину курортну зону, яка має протяжність більше 15 км.

rss