Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Как вернуть украденный паспорт?

Опубликовано: 08.10.2018

видео Как вернуть украденный паспорт?

Что делать, если потерял паспорт

Доброго дня, шановна Маріє Михайлівно! Дякуємо за питання.

По-перше , раніше ми писали статтю на подібну тему ТУТ , яка допоможе Вам зрозуміти, чому важливо і які дії здійснити, щоб отримати новий паспорт.



Чому потрібно оформляти новий документ?

А тому що цей час зловмисники могли використати ваш паспорт у власних шахрайських схемах. Такими шахрайськими схемами може виявитися все, що завгодно: оформлення кредитів, укладення угод, злочини або правопорушення, в ході яких був підкинутий паспорт невинної людини з метою відведення підозри від реальних злочинців і так далі.

Без гражданства, работы и жены: красноярец 8 лет пытается восстановить украденный паспорт

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Разом з радістю через повернення паспорта до вас можуть прийти проблеми і різні неприємності. Тому будьте обережними!

По-друге , коли ви подавали заяву у міліцію з приводу втрати паспорта, заява реєструється у визначеному порядку, а вам видається відривний талон, який зможе довести факт подання такої заяви. Так розумію, її вам не видали, а тому так і поводятьс з вами, направляючи Вас до дільничого, щоб знову подати заяву. Подавайте знову таку заяву та вимагайте, щоб вам видали талон про прийняття такої заяви.


Как быстро найти пропажу

Дякуємо! Тепер: 1) Натисніть »ОТРИМАТИ КУПОН« ; 2) Введіть ваше Ім'я та Email, щоб ми змогли надіслати вам КУПОН прямо на пошту! Якщо не приходить - перевірте папку "Спам"!

Напевно, при здійсненні подібних дій ви пройдете через масу складнощів, проте цей шлях необхідно подолати “від” і “до”, щоб потім не зіткнутися з проблемами або можливими неприємностями. Повірте, на практиці це виявляється набагато простіше і швидше, ніж погашення кредитних зобов’язань або візити в суди в пошуках правди і своєї невиновності.

В будь-якому разі, паспорт треба робити новий, адже ваш паспорт могли використовувати як завгодно, поки він у вас був відсутній! Відстоюйте власні права, не бійтеся міліціонерів, це їх робота, яку вони повинні робити сумлінно!

Дякуємо за звернення!

rss