Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Гойдалка Delti напрокат у Львові

Опубликовано: 09.01.2019

Гойдалка Deltim від Delti - маленька паличка-виручалочка .

Зовсім невеличка,компактна качелька, але надзвичайно зручна. Найперший плюс, це, звичайно її мобільність та компактність. За зручну ручку ви зможете легко перенести Delti туди,куди вам захочеться! Ну а ще, це добре продумане сидіння, яке,ніби пристосовується до вашого малюка, нахиляючись рівно стільки, скільки потрібно маленькій спинці. Чарівний дашок із маленькими лампочками просто заворожує мацьопиків, які ось-ось тільки вчаться розглядати навколишні предмети.Лампочки загораються разом, по черзі, в різних комбінаціях. Ви зможете обрати швидкість гойдання, у цієї гойдалки їх 5. А також послухати разом з малечею ту мелодію, яка припаде вам до душі найбільше. Сидіння можна легко зафіксувати, і воно не буде хитатись.

Качелька Delti на прокат у Львові

Пам'ятаю, коли народився наш синочок, ми страшенно тішились тому, скільки всього можна буде використати, щоб викроїти хвильку часу.Так от, перепробувавши усі наші гойдалки, ми зупинились саме на Delti.

Синочок явно вподобав собі зручне сидіння і дашок з лампочками. А я могла брати його з собою всюди, куди мені потрібно було піти, і не кликала при цьому нікого на допомогу, оскільки гойдалка дуже легенька і компактна.

Купувати цю гойдалку напевне не найкраще рішення, оскільки прослужить вона макисмум до 4-5 місяців, а ось взяти її на прокат- хороше рішення! Якщо ви власник Клубної Карти Baby Service , ви отримаєте 10% знижку на прокат, безкоштовну доставку и багато інших приємних сюрпризів!Детальніше дивіться у розділі КЛУБНА КАРТА .

ПОЧИТАТИ: ЧОМУ У КАЧЕЛЬКАХ СПИНКА НЕ РОЗКЛАДАЄТЬСЯ В ГОРИЗОНТАЛЬНЕ ПОЛОЖЕННЯ?

rss