Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Главные новости Кировограда (Кропивницкого) онлайн. Свежие...

Опубликовано: 08.10.2018

видео Главные новости Кировограда (Кропивницкого) онлайн. Свежие...

Новости Кировограда Кропивницкий

Голова обласної державної адміністрації Сергій Кузьменко попрацював на "гарячій лінії ОДА", що функціонує у рамках обласного контактного центру, передають «Новини Кіровоградщини».


Порошенко забухал в Кировограде прямо на людях и полез целоваться

У такий спосіб губернатор провів своєрідний телефонний прийом громадян, адже свої звернення йому адресували мешканці з різних куточків області.

Після завершення спілкування Кузьменко поцікавився у керівника центру Олександра Можного, наскільки активно телефонують мешканці області, про що найбільше запитують, які періоди дня "найгарячіші".

Можний повідомив, що в центрі працюють 5 операторів, котрі можуть одночасно спілкуватися з п’ятьма заявниками, є також додаткові лінії.

В день приймається від 30 до 150 дзвінків. Приблизно щодо половини звернень оператори відразу надають консультації чи роз’яснення, завдяки цьому абонент отримує необхідну для нього інформацію, тому вже не потребує подальшого втручання інших інституцій.

Протягом робочого дня (а він триває з 8.00 до 18.00) періоди найбільшої активності заявників – початок дня та його завершення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Новини партнерів

Loading...

Новини Trembita.info

rss