Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Геть від Москви! Перший пішов

Опубликовано: 23.10.2018

видео Геть від Москви! Перший пішов

Про політику | Геть від Москви: Нова українська армія — нове гасло
За його словами, після скасування Вселенським патріархом Варфоломієм документа від 1686 року, який передавав Київську митрополію Московському патріархату, з юридичної точки зору кліриками Константинопольської церкви стали усі священнослужителі УПЦ.

“З тих пір ми можемо вважати, що територія України є територією відновленої митрополії Константинопольського патріархату”, – сказав Драбинко.


Весняні політичні етюди – 37. Споконвічна тема «Геть від Москви»

Митрополит Олександр (Драбинко) і раніше не погоджувався з офіційною позицією УПЦ Московського патріархату. Так, навесні цього року він підписав звернення до Варфоломія з проханням надати автокефалію Української православної церкви.


Кобзарі ХХІ -- Геть від Москви! Давай Європу!

У 2012 році Священний Синод УПЦ МП звинуватив Драбинко в негідній поведінці і звільнив його з посади голови Відділу зовнішніх зв’язків. Рішення було прийнято під час хвороби митрополита Київського і всієї України Володимира, референтом якого Драбинко був багато років.

rss