Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Генеральне прибирання в задоволення

Опубликовано: 29.09.2018

видео Генеральне прибирання в задоволення

Команда 1+1 медіа влаштувала прибирання на Щекавиці

Нам завжди так хочеться, що б вдома все блищало й виблискувало, все пахло і радувало око. Але часто прибирання є для нас виснажливим випробуванням, після якого вже зовсім нічого не хочеться. Прислухавшись до наших порад, ти й сама не помітиш, як наведеш просто ідеальний порядок у своєму домі. А сам процес прибирання доставить лише задоволення. Ну що ж, приступимо.



1. Склади план роботи.

Неможливо вилизати до блиску всю квартиру за один день. Склади список того, що необхідно зробити саме сьогодні. Наприклад: розкласти речі і дитячі іграшки по своїх місцях, випрасувати білизну, зробити вологе прибирання в дитячій кімнаті. Викреслюючи зі складеного списку черговий, виконаний пункт ти будеш бачити, скільки тобі ще треба виконати.


Як робити генеральне прибирання

 

2. Влаштуй змагання!

Любиш азарт? Тоді спробуй організувати прибирання, як змагання, сама з собою! Наприклад, якщо минулого разу прибирання кімнати зайняла 3 години, то сьогодні спробуй побити свій рекорд і вкластися в 2:45. Такий підхід додає спортивний інтерес і робота не здається такою повсякденною і купчасто.


Прибирання Майдану: "активісти" обурені, кияни задоволені.Гром TV

3. Нагорода за заслуги.

Перш ніж озброїтися шваброю, серветками і пилососом, подумай, чим ти себе винагородить за старання? Приємні дрібниці на зразок походу з подружкою в кіно або найближчий суші-бар, краще в сьогоднішній же вечір, стануть для тебе прекрасним стимулом.

4. Менше хвилинки.

Приступаючи до збирання, слідуй основному правилу — все йде від складного до простого: якщо ти починаєш з перестановки меблів, будь-яка робота після цього видаватиметься легкою. І ще: привчи себе робити негайно те, що займають менше однієї хвилини. Ну наприклад, побачивши, що парасолька лежить не на місці, відразу ж переклади його.

Схожі записи:

rss