Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Гараж: металевий пенал

Опубликовано: 03.09.2018

видео Гараж: металевий пенал

Гараж из профнастила. Своими руками. (Garage of corrugated)

Для кращого збереження автомобіля рекомендується ставити його в гараж. Відмінний варіант — це гараж-пенал. Будівництво такої споруди обійдеться у невелику суму. При цьому забезпечується надійний захист від викрадення, атмосферних опадів. Також в такому приміщенні набагато зручніше проводити ремонт транспортного засобу. І ще одна особливість гаража-пенала — це можливість складання своїми руками.


Гараж металлический 2мм быстросборный стандартный

Особливості конструкцій

Для початку слід зрозуміти, що таке гараж-пенал. Як правило, в якості основи використовується профнастил з оцинкованої сталі. Для будівництва можна використовувати товщину листа 0,7-1,5 мм. Варто зазначити, що профіль у вигляді хвилі надає конструкції додаткову жорсткість. Для посилення споруди необхідно встановити каркас з металевих профілів квадратного або прямокутного перерізу. Пенальный гараж додатково можна утеплити, для чого зсередини стінки обшиваються теплоізоляційним матеріалом.


Как утеплить гараж для работы в нем зимой

При проектуванні гаража необхідно врахувати розміри автомобіля, площі ділянки, який може бути виділений під спорудження. Також слід передбачити наявність вільного простору всередині гаража, дозволяє нормально пересуватися і проводити ремонтні роботи, зберігати інструменти та засоби для автомобіля. Тому попередньо рекомендується виконати креслення споруди, що дозволить виключити помилки при будівництві.

Гараж-пенал відрізняється рядом переваг. До них відносяться:

Економія. Будівництво конструкції обійдеться в невелику суму, особливо, якщо монтаж буде зроблений своїми руками. Мобільність і компактність. Спорудження легко розібрати і перемістити на нове місце. Мала вага, що не вимагає пристрою фундаменту. Досить утрамбувати майданчик під конструкцію, або покласти асфальт або бетон. Легкість і простота монтажу, що дозволяє виконати всі роботи самостійно. Можливість установки конструкції в будь-якому зручному місці, в тому числі поруч з будинком. Міцність і стійкість, що обумовлено використанням профнастилу. Легкість і простота обслуговування. За весь час експлуатації гараж-пенал практично не вимагає догляду. Естетичність. Профільовані листи виробляються різних кольорів, що дозволяє підібрати оптимальний варіант побудови.

Тепер сумніви остаточно розвіяні, і будь-який автовласник скаже: «Куплю всі необхідні матеріали і побудую такий простий і зручний гараж-пенал».

Монтаж гаража-пенала

Монтаж гаража-пенала досить простий. Технологія складання складається з наступних етапів:

Виготовлення каркасу з металевих профілів. Профілю між собою скріплюються за допомогою зварного або гвинтового з’єднання. При цьому необхідно контролювати рівність елементів, перевіряти їх положення за допомогою будівельного рівня. Каркас складається з верхніх і нижніх, задніх і передніх стійок. Для посилення конструкції необхідно встановити і поперечну поперечину. Монтаж обшивки. На каркас нашиваються листи профнастилу. Вони кріпляться до профілів за допомогою саморізів по металу. При монтажі необхідно стежити за рівним розташуванням всіх елементів. На даному етапі кріпиться задня, бокові стінки, підлога і стеля. Установка воріт. Як правило, передня стінка виконує функцію воріт. Для зручності в них часто передбачається двері. Стулки орного типу встановлюються на петлі. Полотно теж виготовляється з профнастилу, який кріпиться на каркас з металевих профілів. Утеплення гаража. Якщо гараж будується на дачі, то його утеплювати не потрібно. Якщо ж конструкція призначена для цілорічного використання, то рекомендується нашити зсередини теплоізоляційний матеріал, буде комфортніше проводити ремонтні роботи. І автомобіль буде прихований від негативного впливу навколишнього природи, в тому числі і від холоду. Для утеплення можна використовувати мінеральну вату, пінопласт. Другий варіант використовується частіше, так як коштує недорого, простий в монтажі, довговічний, стійкий до вологи (на відміну від багатьох інших утеплювачів).

На цьому монтаж гаража-пенала закінчений. Тепер можна не турбуватися за збереження свого транспортного засобу.

rss