Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Допомога при реєстрації підрозділів в Україні

Опубликовано: 11.01.2019

видео Допомога при реєстрації підрозділів в Україні

Новини дня. Випуск від 2018-02-06/ призначення і виплати державної допомоги сім’ям з дітьми 📺

Диференціація та особливості підрозділів



Юридичні пслуги з реєстрації підрозділів

Процедура реєстрації підрозділи в Україні

Необхідні документи

Оскільки філії та представництва не є юр.особами, процедура їх узаконення трохи простіше, що, в свою чергу, дозволяє бістро зареєструвати структурний підрозділ без зайвих фінансових і тимчасових витрат. Однак щоб грамотно здійснити процедуру, слід заручитися підтримкою професіоналів, які гарантую правильність і законність оформлених паперів, а також зроблять все швидко і без посередників.


Історія України History of Ukraine (субтитри з перекладом)

Крім цього, наші фахівці надають бухгалтерський супровід бізнесу, послуги в сфері транспортного та міграційного права, а також надають можливість оформити страховий поліс різного спрямування, не виходячи з офісу компанії «Альт-Брайер». Це справді унікальна можливість створити бізнес в Україні і за її кордоном, а також заручитися підтримкою фахівців у процесі ведення діяльності, співпрацюючи з однією лише компанією.


Віктор Шокін презентував реєстр проваджень злочинів, скоєних під час Революції Гідності

Диференціація та особливості підрозділів

Згідно із Законом, немає різниці між філією і представництвом , оскільки вони обидва є відокремленими структурними підрозділами. Однак на практиці їх повноваження і функції не ідентичні.

Філія – це окремо розташована підрозділ конкретної юридичної особи, яка здійснює або частину його функцій, чи володіє аналогічними повноваженнями;

Представництво , по суті, це аналогічне формування, як і філія, однак робить тільки представлення та захист інтересів «своєї» компанії.

Схожі риси

Основною спільною рисою філій та представництв є те, що обидва вони не мають статусу юридичної особи. При цьому подібні підрозділи наділяються майном компанії і діють на підставі наданих їм юр.особою повноважень. Керівників призначає безпосередньо головний офіс, який і надає їм довіреність на роботу.

Різниця

Різниця між представництвами має функціональний характер. Справа в тому, що філія виконує частину або всі функції компанії, а значить не тільки представляє інтереси головного офісу, але і бере участь в її підприємницької діяльності, а також реалізовує її основні цілі. Поряд з цим відчувається істотне відміну від представництв, які наділені тільки представницькою функцією.

ЮРИДИЧНІ ПОСЛУГИ З РЕЄСТРАЦІЇ ПІДРОЗДІЛІВ

 

Усі зазначені процедури кваліфіковано супроводжуються нашими юристами на законних підставах. Все, що потрібно від клієнта – це прийти в офіс, надати мінімальний пакет документів і підписати довіреність на юристів «Альт-Брайер».

Процедура реєстрації підрозділи в Україні

Створення відокремленого підрозділу не особливо складне за своєю процедурою, однак витратна. Так, Ви можете пройти всі етапи самостійно, на що витратите істотні ресурси, а можете заощадити час і отримати готовий результат за підтримки юристів компанії «Альт-Брайер».

У будь-якому випадку, реєстрація підрозділу в Україні включає в себе наступні етапи:

Збір і підготовка пакету документів; Реєстрація в державних органах; Реєстрація в пенсійному фонді за місцем розташування; Реєстрація в фіскальної службі за місцем знаходження ; Виготовлення печатки.

Необхідні документи

Основний пакет документів, необхідний для старту процедури – це:

Заяву; Протокол з питання створення підрозділу

Ці папери або Ви самі надаєте юристам «Альт-Брайер», які на підставі доручення передають їх держреєстратору, після чого виконують всі вищенаведені процедури і в підсумку надають Вам документальне підтвердження про реєстрацію підрозділу в Україні. Або ж Ви самостійно з цими документами прямуєте вже розписаним вище «маршруту», і намагаєтеся домогтися результату самостійно.

Наші переваги

Плюсом у співпраці з юристами компанії «Альт-Брайер» є навіть не те, що Ви уявляєте лише мінімум паперів, а все інше зроблять за Вас. З нами Ви отримаєте унікальну можливість, не виходячи з офісу укласти договір на надання бухгалтерських послуг, оформити поліс страхування, зареєструвати, приміром, службовий автомобіль, запросити для роботи в Україні іноземного фахівця і багато іншого.

Все це досить часта необхідність при веденні бізнесу в Україні та за її межами, і лише з компанією «Альт-Брайер» Ви зможете зробити все швидко і в комплексі.

rss