Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Допомога при реєстрації фізичних осіб-підприємців

Опубликовано: 10.01.2019

видео Допомога при реєстрації фізичних осіб-підприємців

Відеоінструкція: ЄДР юридичних осіб та ФОП та громадських формувань

Юридична компанія «Альт-Брайер» надає комплексні послуги для фізичних осіб з реєстрації приватного бізнесу. Зокрема, юристи «Альт-Брайер» сприяють оформленню фізичних осіб підприємців (ФОП) суб’єктів підприємницької діяльності (СПД) у місті Києві та Київській області.



Необхідні папери

Дана форма ведення господарської діяльності є досить легкою і вигідною, так як для реєстрації фізичної особи як приватного підприємця необхідно надати мінімальний пакет документів, що включає лише 2-х паперів:


Інструкція з отримання електронної виписки з ЄДР

Ксерокопія паспорта (включаючи сторінку з пропискою); Копія ІПН.

Слід звернути увагу, що реєстрація фізичної особи-підприємця відбувається за місцем його проживання, тому для здійснення процедури, наприклад, в Києві, необхідно мати київську прописку.

Основні етапи реєстрації ФОП/СПД

Якщо Ви зважилися змінити свою долю, ні від кого не залежати і, власне, організувати приватний бізнес, реєстрація ФОП буде виглядати наступним чином:

Визначення видів діяльності, якими буде займатися Ваша організація, які необхідно погодити з КВЕД. Цей етап дуже важливий, так як для ведення деяких видів діяльності в Україні потрібно ліцензування, патентування, або інші дозвільні документи, а це трохи ускладнює початок роботи; Держ. реєстрація ФОП. Для цього необхідно подати встановлений пакет документів у територіальні державні органи реєстрації; Третім пунктом раніше була постановка на облік в органах податкової інспекції. Але зараз у таких діях немає необхідності, так як виписка з ЄДРПОУ підтверджує держреєстрацію суб’єкта підприємництва і становлення його на облік в органах держ. статистики, ДПІ України, а також Пенсійного фонду України; Вибір порядку оподаткування та реєстрація книги; Виготовлення печатки. Згідно із законодавством, фізособи-підприємці можуть діяти без печатки, але якщо Ви вирішили обзавестися особистим штампом – краще звернутися в спеціалізовані компанії; Відкриття рахунку в банку.

Компанія «Альт-Брайер» має величезний досвід у вирішенні подібних справ, тому ми гарантовано доб’ємося для Вас позитивного результату по представленої нам завдання. Крім якісних юридичних послуг, наші фахівці нададуть Вам вичерпні консультації щодо питання, яке цікавить, і допоможуть у вирішенні будь-яких, навіть дрібних, проблем.

rss