Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Дитина дряпає собі обличчя

Опубликовано: 29.09.2018

видео Дитина дряпає собі обличчя

SCP-682 Termination Log | SCP Foundation Experiment Log T-98816-OC108/682

Перед тим, як зрозуміти, що робити, якщо дитина дряпає собі обличчя, необхідно з'ясувати причини, які провокують його так чинити.


Савченко, Ляшко та собаче лайно: #@)₴?$0 з Майклом Щуром #21 with english subs

Новонароджені діти можуть дряпати обличчя без причин, особливо під час плачу. Оптимальним рішенням у такому випадку є використання спеціальних рукавиць - антіцарапок для новонароджених, які не дозволяють малюкам дряпати себе навіть уві сні.


The Vietnam War: Reasons for Failure - Why the U.S. Lost

Чому діти дряпають собі обличчя?

Само поширеною причиною того, що дитина дряпає собі обличчя, є вчасно не Зістрижені нігті. У дитячому віці нігті ростуть з надзвичайною швидкістю, тому дуже важливо приділяти цьому аспекту належну увагу, частіше стригти нігті, намагаючись не залишати гострих країв. Для цього рекомендується користуватися не тільки ножицями, але і трохи підпилювати ногтікі пилкою.

Дитина може дряпати собі обличчя в якості засобу маніпуляції. Дитина може також кусати або бити себе. Це називається аутоагрессия. Однією з причин такого прояву може стати заборона на агресивну поведінку по відношенню до оточуючих. Таким чином, дитина просто вихлюпує негативні емоції. У такому випадку важливо не лаяти малюка, так би мовити, не підливати масло у вогонь, а перевести його поведінку в жарт, але це зовсім не означає, що необхідно над ним сміятися.

Якщо дитина дряпає собі обличчя , може він просто вами маніпулює? Дійсно, це може бути однією з форм істеричного стану, коли малюк хоче домогтися свого, а нанесення збитку самому собі - всього лише спосіб. Важливо розглянути й інші прояви - чи присутній затримка дихання, блідість, синюшність? Постарайтеся відповісти собі на запитання, чи давно дитина так поводиться, а може, згадайте, після яких подій це почалося.

Припустимо, ви йдете додому, а малюк хоче ще погуляти, раптом на ваш відмову він починає бурхливо реагувати, дряпає собі обличчя, падає на землю. Обережно підніміть його, заспокойте, поясніть, що підете гуляти пізніше або завтра, а зараз потрібно піти додому. Головне не сваріть його і не соромте.

Ви помітили, що ваш дитина дряпає собі обличчя ? Може бути, він просто хоче його почухати. Дитяча шкіра теж потребує зволоження. Якщо ви турбуєтеся з цього приводу, зверніться до педіатра.

Якщо дитина вже в тому віці, коли з ним можна поговорити, поясніть малюкові, що дряпати себе не можна, що це погано і так далі. У більшості випадків розмови по душам успішно викорінюють проблему.

rss