Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Дикий відпочинок. Куди поїхати закарпатцям влітку?

Опубликовано: 24.10.2018

видео Дикий відпочинок. Куди поїхати закарпатцям влітку?

Дикі гуцули на відпочинку в Шешорах

Готувати їжу ви будете самотужки. Для цього слід взяти газовий, чи бензиновий пальник, позаяк знайти достатньо дрів на узбережжі зазвичай доволі складно. Їх там або вже нема, або ніколи і не було. Багаття, звичайно, додасть романтики, тож якщо дозволяє об’єм багажника дрів варто взяти з дому, чи купити або ж назбирати ще до таборування.



Також не забудьте посуд – каструлю, сковорідку, чайник. Якщо кавоманите, то і турку, до речі. Ну і, звичайно, ложки, вилки, кружки, тарілки, ніж.

Ліпше використовувати не одноразовий посуд, а багаторазовий пластиковий, або ж залізний. Це не тільки екологічно, а й практично.

Також подумайте на чому ви будете нарізати своє вариво, чим його перемішувати та як знімати гарячий посуд із багаття, чи пальника.


Безкоштовний відпочинок на Азовському морі, кемпінг, Арабатська Стрілка, дикий пляж

Із продуктів слід надати перевагу таким, які б не псувались: консерви, крупи, макарони, овочі, фрукти, горіхи, сухофрукти, всілякі сублімовані суміші.

Треба взяти і соняшникової олії, сіль, спеції.

Не слід нехтувати і дарами моря. Потурбуйтесь про приладдя для ловлі мідій, креветок, рапанів і риби – маску, ласти, вудку, підсак з дрібним вічком. Якось ми щовечора ласували рисом із овочами та самотужки добутими морепродуктами. Головне – не лінуватись.

Із м’ясом та сосисками можуть виникнути передбачувані проблеми, тож ліпше запланувати шашлик на перший день, або купувати м’ясні вироби вже безпосередньо на місці.

Пильнуйте продукти від мурашок та гризунів. Їх краще зберігати у щільно закритих коробках, чи принаймні підвісити.

Добре було б мати сумку-холодильник. Та із практики скажу, що надто сподіватись на неї не варто, позаяк і найкращі термосумки не утримують холод більше доби. Однак за рахунок матеріалів та конструкції вона дещо подовжить термін зберігання продуктів, чи прохолоду напоїв.

Можна звернути увагу на автомобільні холодильники, що підтримують холод живлячись від акумулятора.

Варто потурбуватись і про запас питної води. І для готування їжі, зокрема. По можливості, плануйте свою стоянку неподалік джерела прісної води (колонки, криниці, ключа, чи й точки продажу).

rss