Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

День відкритих дверей в Арма Моторс!

Опубликовано: 01.10.2018

Ви задумувались над тим як організова робота автосалону? Як працює сервісна станція? Як виглядає шлях клієнта, який купує автомобіль? Арма Моторс запрошує Вас до себе в гості і пропонує поринути у світ автомобілів Renault та ближче познайомитися з автомобільним бізнесом.

Ми завжди раді Вам у нас в автосалоні! Тому ми підготували для Вас Дні відкритих дверей і справжнє сімейне свято. Завітавши до нас у Вас буде можливість:

познайомитися з автосалоном та його роботою, а також з моделями Renault; дізнатися, чому клієнт обирає саме той чи інший автомобіль; побачити процес урочистої передачі автомобіля клієнтові; ознайомитися з роботою сервісної станції; отримати знання про будову автомобіля.

Під час захоплюючої екскурсії по нашому дилерському центрі діти зможуть пройти весь шлях клієнта Renault і відкрити для себе світ автобізнесу. В рамках сімейних свят Вас та Ваших дітей чекає розважальна програма з показом мультфільму і кінофільму. А також для маленьких гостей ми підготували ігри з казковими героями та майстер-класи, і приємні подарунки. Дорослі в свою чергу зможуть розважитися провівши тест-драйв автомобілів Renault.

Дні відкритих дверей в Арма Моторс відбудуться:

28 травня 4 червня 18 червня

Початок екскурсії по автосалоні – об 11 год .

Обов’язкова попередня реєстрація. Будь ласка, заповніть форму попередньої реєстрації.

Або зателефонуйте нам (044) 490 23 00і ми Вас зареєструємо.

Крім того, кожен, хто в період з 10 травня по 30 червня 2016 р. придбає одну з акційних моделей Renault* бере участь у розіграші призу. Приз – туристична поїздка до Франції та відвідування парку розваг в Парижі на сім’ю (2 дорослих і 2 дитини). Купуючи одну з акційних моделе Renault – Fluence, Sandero /Sandero Stepway та Logan MCV, ми даруємо Вам КАСКО на цілий рік!

*Акція дійсна з 12.04.2016 до 30.06.2016 включно та поширюється на моделі Fluence, Sandero Stepway, Logan MCV в офіційному дилерському центрі Renault Арма Моторс. Під “КАСКОВА ПОДОРОЖ” мається на увазі, що при купівлі автомобіля без фінансування в ціну включено вартість договору страхування КАСКО з франшизою 0,5%.При придбані автомобіля з фінансуванням за програмою Renault Finance доплата за договір страхування КАСКО складає 2,5% вартості автомобіля. Кредитує ПАТ “КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК”, ліцензія НБУ № 99 від 12.10.2011. Страховий партнер АТ “СК “АХА Страхування” Ліцензія Держфінпослуг серія АВ № 483293 від 17.09.2009. При продажі в кредит, акція діє лише в рамках програми Renault Finance. Кредитує ПАТ “КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК”, ліцензія НБУ № 99 від 12.10.2011

Читайте также

rss