Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Ідеї для побачень

Опубликовано: 29.09.2018

видео Ідеї для побачень

Топ 10 романтических идей для вашего любимого человека

Бажання подобатися чоловікам і, насамперед, собі, нерідко вганяє дівчат з крайності в крайність, які змінюють повноцінну і звичне життя людини. Ми виснажений себе спортивними навантаженнями, раздираем шкіру модними пиллингами, пропадаем в кабінеті салону по депіляції, картаємо організм дієтами.



Бажання дівчат бути неповторними і красивими вимагає, часом, надто багато жертв, і одна з них – відмова від побачень в період «реабілітації». Сьогодні ми поговоримо про те, як знайти способи продовжувати жити повноцінним життям-ходити на побачення, коли ви сидите на дієті.

Спосіб № 1. Любимо і цінуємо себе. Багато дівчат відмовляється від побачень під час дієти саме тому, що сіли на неї комплексів. Зазвичай дівчат, задоволених собою і способом життя, не тягне відмовитися від ласощів і затягнути себе в тугий пояс корсетів і стягуючих колготок. Справа в невпевненості в собі, незадоволеності своєю фігурою, дитячих комплексах та проблеми зі здоров’ям. Дуже важливо зрозуміти, що якщо ви сподобалися кому-то і були запрошені на побачення, значить, вас оцінили саме такий, яка ви є. Тому всі комплекси і незадоволеність фігурою є лише наслідком вашого суб’єктивної думки.


Романтичне побачення – заради благодійності

Раджу вам обов’язково сходити на побачення, отримати хороші емоції і відчути себе бажаною і красивою не дивлячись ні на які чинники.

Спосіб № 2. Як би не зірватися. Багато дівчат відмовляються від побачень саме з-за місця, куди їх можуть запросити раптово. Наприклад, у зимовий період дівчина малоймовірно піде на зустріч, сидячи на дієті, адже гуляти на вулиці холодно, а значить, побачення пройде в кафе або ресторані, де обов’язково захочеться спробувати що-небудь смачненьке. Та й за хлопця показувати, що ти з якоїсь причини не замовляєш собі майже все, не охота.


Літературне побачення

Що я зробила в такій ситуації? Є маса місць специфічного харчування, куди можна скорегувати ваше побачення. Наприклад, похід у вегетаріанський ресторан можна обіграти як «ось недавно відкрилося місце, я б із задоволенням сходила, правда там годують овочами одними…ну нічого, буде нам пригода». Я ж своїх кавалерів направляла і в суші-бари – сира риба і рис без спецій чудово вписуються в будь-яку, навіть саму строгу дієту. Тут навіть пояснювати нічого мені не довелося, адже практично всі дівчата обожнюють суші. Подруга моя і зовсім придумала цікавий спосіб – запропонувала влаштувати пікнік, куди набрала виключно корисні речі, зробила молочні коктейлі і все в невеликій кількості. Зайняти хлопця на зустрічах можна не тільки смачним частуванням, але і цікавою бесідою, спільними пригодами і емоціями, улюбленими іграми.

Спосіб № 3. Міняємо декорації. Під будь-яким приводом будемо підміняти вибрані місця зустрічі своїми більш зручними, при цьому розглянемо варіанти для кожного сезону.

1. Зима. Як ми говорили раніше, тут втриматися дуже важко, адже лихі морози будь-якого заженуть в тепле місце, де можна відігрітися за шматочком піци. Тут варіацій побачень без харчування менше, але є. Запросіть його змайструвати годівницю для птахів або зліпити сніговика, запиваючи процес роботи імбирним гарячим чаєм. Запропонуйте сходити в кіно замість кафе (адже там вам зовсім не обов’язково любити запропонований ним поп-корн). Я люблю відвідувати цирки, планетарії, дельфінарії та музеї. Вже в цих місцях їсти точно не належить, а користь від вражень і корисної історичної інформації неоціненна.

2. Весна. Я своєму хлопцеві з ентузіазмом твердила, наскільки мене приваблює благодать прекрасної природи і її пробудження після зимового сну. А значить, прогулятися по зеленими парками з квітами замість посиденьок у закритих ще темних кафе – цілком здорове і мудре рішення.

3. Літо. Здавалося б, на вулиці вже нестерпна спека, і гуляти в пекло радості ніякої не приносить. Чекайте, що чоловік обов’язково захоче повести вас у відкрите літнє кафе, де можна замовити бургер і піцу з келихами калорійною коли. Тут не губіться, є вічна відмовка дівчата «в таку спеку мені не хочеться їсти», тому замовлений салатик буде дуже доречний і не викличе підозр. Або ж ви можете запропонувати йому з’їздити на пляж за місто – під час водних процедур і засмаги йому колись буде стежити, голодні ви чи ні.

4. Осінь. Ну, тут взагалі задача проста. Ще недостатньо холодно для посиденьок в кафе, а красиві осінні пейзажі нікого не залишать байдужим, особливо вас, захоплену дівчину. Запропонуйте прогулянку в ботанічний сад, замовте екскурсію по місту або романтичне катання на човні, зберіться з друзями з гітарою біля багаття.

Спосіб № 4. Мовчання – золото. Давно по своєму досвіду зрозуміла, що визнаватися чоловікам про свою дієту не варто. Причини сідати на неї, навіть коли ви тонка тростина, формуються особисто вами. Чоловікам часто незрозуміло наше безкінечне прагнення безглуздо худнути, особливо коли це необ’єктивно. Коли я кажу чоловікові, що сиджу на дієті при своїх 52 кг і зріст 173 см, це викликає тільки здивування, гнів і роздратування. Я часто чую, що чиню безглуздо, що мені це зовсім не потрібно. І тут головне стриматися і не почати пояснювати, що сантиметрові «вушка» в зоні галіфе не дають мені спокійної спати. Після такого визнання чоловік може і втекти. Прислухайтеся до моєї поради і зрозумійте, що вашому партнерові не обов’язково знати подробиць вашої дієти або взагалі її наявності, так як ви ризикуєте здатися йому закомплексованим і невпевненим людиною, яка не вміє вигідно подати свої достоїнства, а тільки демонструє недоліки.

Спосіб № 5. Заразіть хлопця своєю ідеєю. Звичайно, зробити це потрібно тонко, не порушуючи способу № 4. Про дієту мова йти не повинна. Ваша мета дати зрозуміти партнеру, що здоровий спосіб життя — це кредо для вас, якого ви дотримуєтеся вже довгий час. Тут доведеться постаратися і перебудувати своє життя на здоров’я. Тобто крім здорового харчування (яке вже виправдано і не виглядає, як дієта) ходіть на фітнес і запрошуйте свого хлопця. Спільні заняття зблизять вас за інтересами, крім того, є шанс, що ваш хлопець підтримає свіжу ідею. Тоді вам обом не доведеться мучитися на побаченні навіть у кафе: одного, тому що не може замовити себе спокусливе блюдо і іншого, тому що його супутниця не робить ніяких замовлень. Так і в підсумку такий спосіб позитивно вплине на вашу дієту, адже, поєднуючи її з тренуваннями, бігом, прогулянками і ходьбою, ви швидше досягнете бажаних результатів.

Багато мудреці говорили, що здоров’я починається в голові й душі, а не в тілі. Тому розвантажуючи свій організм від шлаків і токсинів, але переживаючи регулярні депресії і стреси із-за відмов від побачень, ви ніколи не досягнете результатів комплексних для вашого здоров’я. Скасовувати побачення під час дієти ні в якому разі не варто, просто підходьте до їх організації розумно з урахуванням наведених способів.

rss