Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Ідеї образів для новорічного корпоративу 2014 :: JustLady.ru

Опубликовано: 03.09.2018

Новий рік зустрічають не тільки в колі сім`ї або близьких друзів - багато напередодні відзначають це свято з колегами. Змініть звичний офісний костюм на незвичайний і вишуканий святковий наряд і здивуєте товаришів по службі.

Любителям ретро прихильні дизайнери. Взимку 2014 року популярністю користуються сукні в білизняному стилі, які дещо нагадують нічну сорочку, але при цьому зшиті з дорогих тканин і декоровані мереживом. Додайте до подібного поряд хутряну горжетку і довгі намиста, рукавички і кокетливу капелюшок, а якщо ви курите і місце проведення корпоративу дозволяє, візьміть довгий мундштук. Ваш образ томної і богемної дами напевно не залишить байдужим колег.

Шкіряні вбрання - це екстравагантно і сексуально і, крім того, в кінці 2013 року вони стали ще дуже модними. Якщо ви не є «зеленої», приходьте на новорічну вечірку в шкіряному плаття або спокусливо облягаючих ваші стрункі ноги брюках. Однак пам`ятайте, що ваш наряд повинен утримуватися в рамках пристойності, тому намагайтеся уникати занадто короткого міні і екстремальних розрізів. Шкіряне плаття-футляр трохи вище коліна дозволить вам створити сексуальний образ, але при цьому не скочується до вульгарності, а в облягаючих штанах ви зможете постати гламурною дівою або дівчиною-ковбоєм.

У 2014 році чорний буде знову в тренді. Тому, якщо ви сумніваєтеся, в чому піти на новорічну вечірку з колегами, а ходити по магазинам у вас немає ніякого бажання, сміливо одягайте маленьке чорне плаття. Якщо у вас біляве волосся, подкрутите їх і скористайтеся яскраво-червоною помадою. Образ Мерлін Монро, безневинний і при цьому сексуальний, готовий. Або доповніть ваш наряд вишуканої маскою на очі, поставши перед співробітниками загадковою незнайомкою.

З тих пір, як вийшов фільм «Стиляги», вечірки, на яких всі присутні одягаються в тому ж стилі, що і головні герої стрічки, стали дуже популярні. Чому б не скористатися цією ідеєю знову і не стати в новорічний вечір одного з стиляг. Для створення вашого образу підійдуть легковажні коктейльні сукні, туфлі-човники, високі зачіски, довгі яскраві намиста і пов`язки на волосся. А оскільки квітами 2014 року вважаються зелений і синій, ви можете підібрати для себе кокетливий нефритове або блакитне плаття.

Якщо ви і ваші колеги молоді та обожнюєте веселитися, нарядитеся на новорічний корпоратив в стилі диско. Короткі сукні, неонові лосини і блискучі топи, величезні окуляри і масивні пластикові прикраси. Хочете стати перед співробітниками вашої фірми ще в більш незвичному вигляді - приміряйте на себе пишний перуку.

rss