Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Дача з яскравих квітів і зелених чагарників.

Опубликовано: 12.01.2019

видео Дача з яскравих квітів і зелених чагарників.

Цветы лаватера – посадка и уход, выращивание лаватеры из семян; лаватера однолетняя и многолетняя

Як правило, люди при слові «дача» відразу думають про важку роботу і турботи. Але дача — це не тільки місце для роботи, але і місце, де можна не думати про проблеми і насолодитися красою природи. Для прикраси такого куточка, природно, не обійтися без яскравих квітів і зелених чагарників.


Кустарник форзиция – посадка и уход, выращивание и размножение

Тільки не поспішайте повністю засаджувати свою ділянку рослинами. Займатися ландшафтним дизайном необхідно за певними правилами, а саме повинна дотримуватися сполучуваність різних рослин. Перш ніж розбивати квітники, накресліть схему ділянки і подумайте над композицією ландшафту. Розсаджуйте рослини так, щоб догляд за ними був зручний. Наприклад, якщо ви плануєте висадити квіти прямо біля будинку, залиште тридцять-сорок см від стіни, тоді здійснювати зрошення та видаляти бур’яни буде простіше. Звичайно для поливу рослин потрібен насос, а якщо використовувати промышленное насосное оборудование то води можна перекачати більше за кототшій проміжок часу.

Не менш важливо врахувати періоди цвітіння рослин , щоб довше споглядати яскравість клумб. Ще квітучі рослини не повинні закриватися тими, які вже відцвіли. Квіти садіть з урахуванням їх висоти: в центрі композиції розміщуються високі рослини (мальва, лілія, рудбекія), більш низькі (петунія, братки) — по краю. До рослина потрібен особливий підхід, адже кожному виду необхідна певна освітленість і вологість, причому не всі рослини можуть сусідити один з одним.

На дачі чудово виглядатиме живопліт, він створить тінь в альтанці або буде відділяти вашу ділянку від сусідніх. Для створення такої огорожі радять глід, кизильник, жимолость та інші рослини. Якщо ви хочете, щоб огорожа була більш цікавою, поєднуйте різні рослини або зробіть її багаторівневою.

Останнім часом на дачах часто можна побачити сади каменів. Строгі обриси і цікава фактура каменів підкреслюють легкість і яскравість зелені.

Якщо задумаєте альпінарій для саду із каменів, для нього знадобиться вапняк, туф або пісковик, ну і, звичайно, квіти або трави, наприклад, чебрець, цикламен або примула. Особливу оригінальність композиції надають хвойні — карликові кипариси, туя, ялівець.

Щоб зробити дачну ділянку більш уникальною, використовуйте скульптури, ліхтарі — все обмежується лише вашою фантазією. Для дизайну ландшафту не потрібно серйозних витрат, а ваші зусилля увінчаються нагородою, в якості якої виявиться акуратна і мила оку дачна ділянка.

Радимо почитати:

rss