Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Цветы по фен шуй

Опубликовано: 28.10.2018

видео Цветы по фен шуй

Мой фильм Комнатные цветы по фен шуй

Квіти в даоської практиці символічного освоєння простору (фен шуй) займають особливе місце. Важливо правильно вибрати і посадити домашні рослини відповідно до правил пошуку сприятливих потоків енергії ци. Використання кольорів допоможе людині залучити всі фактори щасливого життя завдяки активізації певних видів енергії.



Бажаючи змінити життя на краще необхідно отримати знання про те, які рослини роблять благотворний вплив на здоров'я, успіх і захист від неприємностей. Фен шуй дає поради про те, як мати у своєму розпорядженні квіти в кімнатах, на підвіконні, на балконі в саду і полісадник. Вважається, що будь-яка квітка має позитивну енергію, яка здатна зберігати здоров'я, захищати від неприємностей і сприяти зростанню матеріального достатку.


Комнатные цветы по фен шуй. Фикус, герань, денежное дерево, кактус, бамбук, лимонное дерево

Для гармонізації зон приміщення підходять всі живі і штучні квіти, вони допоможуть знайти душевну гармонію з навколишнім світом, сприяю залученню матеріальних благ. Найбільш енергетично потужними в фен-шуй є рослини з рясним цвітінням і листям. Чим довше триває цвітіння рослин, тим міцніше здоров'я і матеріальне процвітання їх власників.


ВЫБОР ЦВЕТА ПО ФЕН-ШУЙ В ИНТЕРЬЕРЕ

Кімнатні квіти по фен шуй

Для багатьох людей фен шуй це правильна  розстановка меблів , планування будинку,  талісмани  і ароматні свічки. Це вчення, що дає знання як правильно управляти енергією життя, і, звичайно ж, рослини найефективніший її джерело. Кімнатні квіти сприяю реалізації особистості, відкриття внутрішніх сил. Завдяки їх енергії відбувається збалансування біополя і збільшення життєвої енергії людини. Використання кімнатних рослин для  будинки  - важлива частина практики фен-шуй.

Квіти грають важливу роль при декоруванні будинку і оскільки вони можуть випромінювати позитивну енергію, очищати і насичувати повітря ароматами, їх допомога в просуванні потоку ци по всьому будинку неоціненна. Крім того кімнатна квітка поглинає застійну або негативну енергію, відмінно підходить для того щоб приховати якісь гострі кути наприклад в меблів, пом'якшує впливу негативної енергії перерозподіляючи її.

Існують основні рекомендації фен шуй при розміщенні кімнатних квітів у будинку. Рослини повинні бути невід'ємною частиною життєвого простору.

Вхідні двері  - Веде в  передпокій , це місце, де зустрічають людей і де доцільно розмістити, габаритні предмети і прикраси і велике декоративна рослина у великому горщику. Воно необхідне для уповільнення потоку ци, в разі якщо вхідні двері відкриваються в бік сходів.

Не можна тут розміщувати колючі рослини, вони утворюють бар'єр для енргетіческого потоку. Посадіть, наприклад невеликий чагарник драцени Сандера, довго витримує відсутність води і спеку, товстянку, різні види кімнатних фікусів. Прекрасним символом любові і краси є орхідеї і троянди, вони прикрасять будинок або квартиру і створять затишну атмосферу, благотворно впливаючи на відносини близьких людей.

Використання рослин, які символізують життя для залучення здорової енергії

направлено на нейтралізацію енергетично небезпечних ділянок. Рослини - це інструменти захисту, і лише здорові кімнатні квіти по фен-шуй збільшує енергію і забезпечують її вільну циркуляцію. При розміщенні горщиків із зеленими помічниками потрібно знати деякі рекомендації майстрів фен шуй.

Рослини з гострим листям містять чоловічу енергію ян і примушують позитивну енергію рухатися швидше, а ось округлі листя означають що рослина виявляє якості інь. Кімнатні рослини потрібно розташовувати в південній частині квартири або будинку для зміцнення елемента Вогню. Не можна розміщувати вазони в місцях, де переважає елемент Земля, т. Е. В центрі, в південно-західній та північно-східній зонах.

Гостьова кімната  - Центральне місце в будинку, тут зазвичай переважає негативна енергія і тому добре використовувати рослини-вампіри, наприклад плющ, троянду або папороть. Традесканція може рости тільки в добре освітлених місцях з переважанням позитивної енергії. Корисними будуть в домашньому  кабінеті .

Їдальня є приміщенням, де завжди переважає початок інь, тут можуть мешкати рослини, що володіють ніжно-зеленим кольором із закругленими листям.

кухня  пов'язана з елементом Вода, дуже важливо утримувати її в порядку і чистоті. Тут рослини добре ростуть біля вікна. Спокійна і заспокійлива обстановка повинна бути в  спальні , щоб сон був повноцінним, по фен шуй, присутність рослин в зоні відпочинку небажано. У зоні розумової діяльності має бути присутнім початок ян. Всі меблі повинна бути прямокутної форми, техніка справної для стимулювання енергі ци.

Домашні квіти по фен шуй

Красиві, яскраві квітники біля будинку дають сприятливий ефект, впливаючи на процес активізації позитивної енергії. Так червона або біла герань, яку можна висаджувати в грунт на ділянці і містити в горщиках в кімнатах символізує добробут і душевний равновессіе. Південний схід саду або  квартири  ідеальне місце для їх утримання, також рекомендується розташовувати герань по обидва боки від вхідних дверей.

На південному сході потрібно висаджувати падуб або як його ще називають гостролист, він допоможе залучити в будинок гроші. Запашний жасмин символ симпатії і  дружби , мешкаючи на північному заході або сході житла сприяє великої прихильності друзів і близьких. Чудові нарциси розкриють інтелектуальний і духовний потенціал. Символи родючості мальва і гранат, висаджені на західній або південно-західній стороні саду вплинуть на поповнення сімейства.

Квітка сонця - соняшник подарує гармонію у відносинах, а королева будь-якого полисадник - запашна троянда додасть проникливості, краси і розуму. Це чудове рослина, що несе гармонію людських стосунків найкраще посадити на північно або південному заході. Оформляючи клумбу, не забудьте висадити на західній стороні ділянки бегонію, що уособлює міцне здоров'я дітей.

символ  любові  - Тюльпан знадобиться для залучення любові. Хризантема по фен шуй сприятлива для тих, хто сумнівається людей, дає спокій, щастя, удачу. Півонія - символ прекрасної любові завжди приносять користь юним дівчатам, залучаючи в будинок прекрасних принців. Ірис - символізує Віру і Надію, сміливість і мужність. Символом краси, елегантності, пунктуальеності і скромності є астра. У орхідеї багато значень, це квітка досконалості, витонченості, краси,  багатства , сімейного щастя і родючості.

Штучні квіти по фен шуй

Живі квіти дарують людям радість і здоров'я, а штучним квітам властиво підживлюватися позитивної або негативної еергіей. У будинку, де панує любов, спокій і хороші взаємини такі квіти тримати не можна, замість позитивної енергії вони залишать пустоту. Здатність штучно створених квітів вбирати погану енергію стане в нагоді в родині, де часті сварки і нерозуміння.

Тільки надовго їх залишати не можна, так як через час весь негатив повернеться назад. Не рекомендується за законами фен шуй дарувати букети неживих квітів і також приймати їх в якості подарунка. 

Квітка персика по фен шуй

персиків  в фен шуй відведено почесне місце, це класичний символ, що означає міцне здоров'я, щасливе подружжя і довголіття. У Китаї відвідуючи хворого обов'язково приходять з персиками, бажаючи йому швидкого одужання і довголіття. У будинку ароматними плодами можна гармонізувати зону Єдності і Здоров'я. Скориставшись картиною, на якій зображені, п'ять персиків символізують подолання перешкод або дев'ять персиків, що означають повноту світу, небес і Землі можна нормалізувати потоки доброчинних енергій.

Оригінальним і корисним подарунком вважається картина із зображенням  бога  безсмертя Сау Сенг Кунг, з персиком в руці. Такий подарунок підійде чоловікові - главі сімейства. Квітка персика допомагає самотнім серцям знайти свою другу половинку. Цвітіння персика стимулює енергію жінок, і часто сприяє возз'єднанню зруйнованих сімей або вдалому збігу коханого .

Квіти для офісу по фен шуй

сучасний інтер'єр  офісу  в якому б стилі він не був оформлений без живих рослин виглядає незатишно, але ж на робочому місці люди проводять багато часу. Рослинний світ дарує не тільки чисте повітря, виділяючи кисень, а й є носієм енергії. Гармонізуючи навколо нас простір, квіти покращують атмосферу і надають естетичності приміщень. Домагаючись за допомогою квітів уравновнешіванія п'яти стихій можна успішно просуватися по кар'єрних сходах, налагоджувати зв'язки з партнерами і отримувати процвітання  бізнесу .

Квіти і їх кількість для гармонізації робочого місця вибираються в залежності від комплектуючі людини, до будь-якої з стихій. Правильно підібрані і розставлені рослини створюють комфортну, доброзичливу робочу атмосферу для всіх співробітників. Якщо все виконувати з урахуванням всіх енергетичних особливостей конкретного приміщення, то можна домогтися того що для клієнтів і відвідувачів офісу обстановка буде здаватися привітною і презентабельною.

Зазвичай в офісних приміщеннях негативних зон набагато більше через дуже високих  стель , прямих довгих проходів, безлічі різної оргтехніки. Рослини компенсують недолік енергії ци, нейтралізують агресивне середовище утворюється при попаданні поганої енергії ззовні. Бугенвіллея - грошовий символ, пов'язаний з енергією і силою грошей. Використовуйте його для оформлення офісу в банківських установах.

Символ квітки по фен шуй

Квіти як символ фен шуй мають різний вплив на енергію навколишнє людини, здатну змінювати життя, іноді кардинально. Азалія допомагає домогтися особистого успіху і  виховати  жорсткий характер, підходить для тих хто боїться.  Бамбук  символізує швидке зростання, стрімкий розвиток, довголіття і багатство. Хочете бути переможцем, щасливим в справах - бананова пальма має бути присутня у Вашій оселі. Бегонія налагодить спілкування, дозволить знайти швидкість мислення.

Для виконання заповітних бажань поставте у вазу гілочку білого вересу, стежте за тим, щоб вода живить рослину була завжди чистою. Якщо в сім'ї є людина виявляє агресію і гнів поставте в кімнаті герань або кактус сприяє розвитку витривалості і концентрації уваги. Драцена заспокоїть метушливих і допоможе домогтися стабільності.

Квітка лотоса по фен шуй

Квітка лотоса чудовий витонченою красою, ізсканним запашним ароматом. Він зцілює тіло, умиротворяє душу і дарує життєві сили і впевненість. Він належить до рослин, що володіє найбагатшою і універсальної символікою в фен шуй. Про нього складають легенди, це саме священне рослина в східних країнах уособлює світло, мудрий, чистоту помислів, прагнення до духовного розвитку. Лотос зароджується в мулистому ґрунті, росте, дотягуючись до поверхні води. З появою листя розпускаються бутони.

Квітки розкриваються на світанку і закриваються з настанням вечірніх сутінків. Тому він символізує Сонце, Всесвіт, минуле, сьогодення і майбутнє. Зображення квітки лотоса використовуються для виготовлення статуеток і  картин . В будинку  лотос  потрібен для пробудження духовної свідомості і активізації зони багатства.

Сухі квіти по фен шуй

Фен-шуй проти змісту сухих квітів в будинку, також як і проти наявності муляжів зроблених з тушок убитих тварин, птахів, змій і комах. Вони рзрушают, забирають позитивну енергію, заважають вільної циркуляції життєвої енергії ци, символізують розпад і, млявість і навіть смерть. Але в деяких випадках вони можуть стати в нагоді, наприклад, вони позбавлять власників квартир від турбот, пов'язаних з переплануванням кімнат. Квіти прикрашають наше життя, створюють святковий настрій, але це стосується тільки живих рослин наповнюють простір живою енергією.

rss