Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Цікаві факти

Опубликовано: 03.09.2018

видео Цікаві факти

ОАЕ Цікаві факти про Емірати

Мед дуже специфічний продукт за своїми смаковими якостями. Комусь він подобається, а хтось його взагалі не любить і навіть аромат меду може викликати неприємні позиви. Однак, мед володіє величезною кількістю цілющих властивостей.


Цікаві факти про Україну!

Крім того, сам процес «видобутку» меду тернистий і довгий. Про все це читайте далі цікаві факти про мед .

Слово «мед» прийшло до нас від євреїв. При дослівному перекладі, мед — наділений магією. Так, щось таке «магічне» і «чаруюче» в ньому точно є. Мед продовжує життя. Цей факт був доведений ще за життя Гіппократа, коли середня кількість років, що проживали на той час, було 40, а сам Гіппократ прожив аж 110 років. При цьому він вживав мед кожен день і по кілька разів.


Цікаві факти про змій

Чи знаєте ви, скільки потрібно нектару для декількох кілограмів меду? Близько 5 кілограм.

А для того, щоб зібрати близько 100 кг «бджолиних ласощів» бджілкам потрібно подолати майже 50000 км невтомної роботи.

В історії збору меду був зафіксований навіть «наркотичний» випадок. Так в 1985 році на митниці в Перу в меді були виявлені конопля і мак. А сталося це тому, що бджоли не «розібралися», звідки можна збирати нектар, а звідки ні.

Так буде вам відомо, що в Сибірі бджоли з’явилися близько 200 років тому. Ввезли туди їх саме для того, щоб вони «трудилися» на благо медянного життя. А вже на сьогоднішній день, Сибір є основним постачальником цих ласощів.

А чи знаєте ви, що раніше мед використовували в якості своєрідного «холодильника» для м’яса в південних країнах? Тушки мазали повністю цим «зіллям» і закопували в землю. Ось таким дивним чином м’ясо зберігало своє життя під землею.

Ви знаєте, що Ізраїль — «батьківщина» самого дорого меду в світі? Один кілограм такої смакоти коштує більше 17 доларів.

Не варто забувати про всі корисні властивості цього чудового смачного продукту. Нанесіть на рану цього «чудотворця» і вже до наступного дня ви побачите, як вона «затягується». Або ж, додайте одну ложку в чай, і початкова стадія застуди з вами «попрощається».

rss