Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Чорноморські курорти Росії. Відпочинок на курортах Росії. Курорти чорноморського узбережжя Росії: Сочі, Геленджик » Жіночий світ

Опубликовано: 29.09.2018

видео Чорноморські курорти Росії. Відпочинок на курортах Росії. Курорти чорноморського узбережжя Росії: Сочі, Геленджик » Жіночий світ

Гра Слів #10. Діра в Стіні: як укріплюють кордон з Росією



Чорноморські курорти Росії - це теплий бриз, обдуває чудові берега, це красиві скелі, це рідкісна природа, це струмки - маленькі і ледве помітні джерела і прекрасні водоспади іскристою чистої гірської води і звичайно море з лагідною водою, яка приймає будь-якого, хто вибрав серед безлічі красивих місць світу відпочинок на курортах Чорного моря.


Бійка на будівництві та війна з комунальниками – Гроші

Чорноморські курорти Росії: Сочі - справжній літній рай, столиця веселощів, любові і жарких вражень

Всі зимові дні Сочі готується до зустрічі своїх гостей жарким літом. Курорт поспішає розкрити обійми і захопити туристів в свої надра. Акуратні вулиці й привітні кафе, комфортабельні пансіонати і шикарні ресторани - все це приваблює туристів не перший рік, однак у цьому сезоні місто стало ще нарядно. Сотні пісень, десятки легенд, неймовірна кількість історій пов'язані з цим незвичайним містом.

Сочі - це справжній літній рай, столиця веселощів, любові і жарких вражень.

Не секрет, що літній сезон в Сочі може похвалитися не тільки чудовими пляжами і сотнею затишних літніх кафе розташувалися вздовж набережної а й власним кінофестивалем, ім'я якому - Кінотавр.

Багато хто, для кого Сочі став улюбленим місцем відпочинку з усією родиною, планують поїздку в цей дивовижне місто ще довгими, темними, зимовими вечорами. У червні тут розгортається небувалої краси дійство і кожен прибулий в Сочі може доторкнутися до таїнства кіноіндустрії. Десятки кінострічок демонструють прямо під відкритим небом, на площі, розташованої в районі Зимового театру. Величезний екран покаже вам новинки кіношедеврів і ви зможете не тільки відпочити але і без зусиль долучитися до прекрасного мистецтва.

Якщо ви плануєте відвідати Сочі з дітьми, прекрасне місто поспішає порадувати маленьких гостей численними розважальними програмами, відмінними пляжами і кристально -чистим морем. А повноцінне харчування, багате екологічно чистими продуктами, з величезною кількістю овочів, фруктів і ягід перетворить відпочинок ваших малюків в корисне і захоплююче проведення часу.

Для тих, хто не звик задовольнятися виключно пляжними радощами, Сочі поспішає продемонструвати велику екскурсійну програму. Таємничі дольмени і чудові водоспади, швидкі ріки і найчистіші гірські озера - все це не залишить байдужим жодного гостя Чорноморської перлини. Регулярні екскурсії в довколишню Абхазію, знайомство з прекрасною Ріцей і міфічним Новим Афоном. Екскурсії відрізняються досить демократичними цінами, тому кожен бажаючий зможе долучитися до культурної спадщини земель Абхазії. А численні ресторанчики і затишні кафе, які розташовані вздовж екскурсійного маршруту, не дадуть вам розгубити сили і нагодують смачним і корисним обідом.

Сочі - це синонім привітності, веселощів і безперервного відпочинку. Зелені алеї, жваві вулички та мальовничі набережні не дадуть вам нудьгувати і поселять у вашому серці почуття умиротворення і щастя. Отже, Сочі чекає вас уже сьогодні.

Чорноморські курорти Росії: Геленджик - "Білосніжна наречена"

Ще однією перлиною чорноморських курортів Росії можна з упевненістю назвати місто Геленджик.

Геленджик - це добра сотня кілометрів чудових галечно-піщаних пляжів і розкидані уздовж берега мальовничі затишні курорти-селища. Бета, Йосипівка, Криниця і Джанхот, Кабардинка і Дивноморське - всі ці назви лас кают слух тим, кому пощастило відпочивати в цих краях. Охайні вулички і чисті набережні, парки і романтичні численні ресторани з живою музикою - що ще потрібно для незабутнього вечора після спекотного дня на місцевому пляжі? На північному сході берег обрамляється схилами Мархотского хребта, де розташована найвища точка р. Тхаба, висотою 905 метрів. Тутешні місця є своєрідною меккою для початківців альпіністів-аматорів. Прибережна смуга по ширині складає в середньому 2-5 кілометри і розмежована на окремі фрагменти бездонними ущелинами. Виноградова щілину, Червона щілину, Церковна щілину і Біла щілину і звичайно ж Малоканова щілину створюють дивовижної краси пейзаж, а в їхніх надрах у самій низині протікають стрімкі річки.

Геленджик, в перекладі з тюркської мови означає "Білосніжна наречена ". Тутешні місця приваблюють відпочиваючих з усіх куточків близького та далекого зарубіжжя завдяки цілющим властивостям тутешньої природи. Проте, окрім оздоровчих властивостей і чудової природи Геленджик славиться досить цікавою історією самого міста. На території навколишніх місць розташувалися цілих 365 пам'яток культурної спадщини. Величезні археологічні комплекси, історичні місця і пам'ятки приваблюють сюди не тільки охочих поправити здоров'я, але і познайомитися ближче з історією своєї землі пішли тисячоліть.

Цікавою традицією Геленджика є справжнє карнавальне дійство, розгортається тут у першу неділю червня. На честь відкриття нового літнього сезону тут влаштовують барвисті вистави і народні гуляння на міській набережній. Не секрет, що місцева набережна, довжиною 12 кілометрів визнана однією з найбільш красивих набережних у всій Європі.

Ще однією родзинкою Геленджика стане для вас власний океанаріум і три аквапарки: Бегемот, Дельфін і Золота бухта, який визнаний одним з найбільш великих аквапарків у всій Європі.

А якщо ви вивчили вздовж і поперек околиці Геленджика, привітні жителі з радістю запропонують вам зробити екскурсію по Краснодарському краю.

Бажаємо вам, щоб нинішній відпустку приніс тільки приємні і незабутні по красі спогади.

Асланян Олександра

для жіночого журналу. ru

Стаття захищена законом про авторські та суміжні права. При використанні та передруці матеріалу активне посилання на жіночий онлайн журнал. Ru обов'язкове

rss