Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Чому чоловіки зраджують

Опубликовано: 29.09.2018

видео Чому чоловіки зраджують

Як поводитися жінкам, щоб чоловіки відчували себе сильними

Будь-яка з нас зараз згадала свій сумний досвід або досвід подруги. Мені згадалося відразу кілька випадків, при чому кожен кардинально відрізняється від інших. У всіх нас є красива ефектна подруга, з якою іноді навіть стояти поруч соромно: вічно то нігті не в порядку, то без макіяжу, а вона завжди ідеальна. У мене є одна така. Але коли я дізналася, що і від неї гульнув благовірний, навіть моя і без того убога логіка померла на місці. Ну як так може бути? А адже насправді може!



Якщо перефразувати філософський принцип законів Мерфі, вийде наступне: «якщо чоловік може гульнути, рано чи пізно він це зробить». І ніякі довгі ноги або самі ароматні пиріжки з м’ясом тут не допоможуть. Але ось здетонувати ця бомба може з різних причин і тут уже нам доведеться екстерном проходити курси сапера, якщо відносини дійсно дороги.


Більшість людей зраджують у стосунках

Чому чоловіки дають слабинку»?

Хоч всі ми любимо повторювати «мужики однакові», кожна розуміє, що насправді як раз доводиться знайомитися з абсолютно унікальними екземплярами. У моєї подруги батьки люди успішні і сім’я дуже міцна і з вигляду благополучна. Яке ж було моє здивування, коли її батько свого часу трохи захопився «рухом». Не подумайте, що мама у неї жінка доглянута і цілком може дати фору навіть своєї дочки. І ось коли чоловік дав слабинку, причина просто застала зненацька бідну жінку. Як виявилося, його все влаштовувало: зовнішність дружини, її кулінарні здібності, так і особистим життям проблем не було. Але йому бачте за статусом належить мати коханку. Мовляв всі його партнери вже давно обзавелися молодими пасіями, а він зберігав вірність. У чоловіків «всі побігли і я побіг» спрацьовує набагато частіше, ніж у жінок, навіть при вигляді знижок на 70%.


Чому люди зраджують?

Не секрет, що на зміну бурхливої пристрасті рано чи пізно приходять повага, взаєморозуміння і підтримка. Але навіть ці три кити не в силах утримати на плаву ваш сімейний пліт, коли немає прихильності і теплоти. Після зради зазвичай чоловік говорить про холод, і цей холод не тільки в ліжку, а у всіх аспектах. Найчастіше цей момент припадає на перший критичний період — п’ять років подружнього життя. Жінці здається, що з усіма своїми обов’язками вона повністю справляється. Я раніше думала аналогічно: він у мене обстиран і нагодований, голова в мене не болить, так і вдома все завжди спокійно. Але не так давно виявилося, що йому потрібна не стільки турбота про тіло, скільки про душу. Він навіть після роботи з котом був готовий проводити час, але не зі мною. Відносини поступово переходять в режим «і повинні треба», а раніше замість цього було «хочу і подобається».

Дуже часто зрада припадає на період вагітності або перших місяців життя дитини. Тут, що називається, «класика жанру»: він ділить увагу коханої з малюком, секс стає скоріше приємним бонусом, ніж нормою. Ну що тут скажеш, тільки нам під силу правильно підготувати і провести чоловіка через це мінне поле і не дати підірватися на зраді. І до речі, сама груба помилка багатьох матусь: я все знаю краще і все зроблю сама. Поки самої тягнути виходить, ніби працює, але варто втомитися — скандал гарантовано.Ми самі заганяємо себе в колесо, а потім починаємо дорікати чоловіка в бездіяльності. Ну а він що, він цілком заслужено ображається і починає шукати віддушину. Так що терміново відключаємо дівочі образи з докорами і криками, і врубаєм на повну мудру жінку: поступово і ніжно знайомимо чоловіка з його роллю батька, при цьому даємо заслужений «сахарок» з компліментів і не забуваємо про бонуси у вигляді регулярного та повноцінного сексу.

Крім цих класичних причин є ще банальна незадоволеність в ліжку, нова любов або просто бажання самоствердитися. Як би там не було, але тримати руку на пульсі варто завжди. Та й давайте на чистоту: майже всі ми трохи розслабляємося після Загсу і дозволяємо собі пройтися в капцях на босу ногу і в бігуді перед чоловіком. А адже він завойовник по натурі, так що трохи інтриги повинно бути завжди. Тоді у нього просто не залишиться часу на думки про зраду, він буде боятися втратити вас!

rss