Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Чому секс не приносить задоволення?

Опубликовано: 29.09.2018

видео Чому секс не приносить задоволення?

Секс и спорт. Фригидность. Сиськи - 4 размер. Кострома - марафон - Ярославль.

На питання, чому секс не приносить задоволення, є безліч відповідей. Для початку, варто запитати у себе, чи задовольняє тебе партнер зовні і фізично, характером? Відчуваєш чи ти до нього почуття?


Секс в общаге. Как склонить девушку к минету.

Якщо ти зрозуміла, що партнер не влаштовує тебе, не перекладай свою проблему на нього, подякуй краще його за те, що він робив для тебе. Можливо, в ньому є якісь привабливі для тебе риси.

Якщо все ж ти зрозуміла, що не любиш свого партнера і не відчуваєш до нього потягу, не муч себе і його. Громадська думка ніщо, в порівнянні з твоїм, прислухайся до себе. Скористайся девізом «У будь-якій ситуації потрібно, перш за все, прислухатися до себе».


Отношения и секс. iphone X для девушки. Девственность или анал.

Перешкодити отримувати партнерам задоволення від сексу може і той факт, що вони не разом, а один з них одружений або заміжня. Постійний страх бути викритими і почуття провини теж погано поєднуються з хорошим сексом.

Деякі, сприймаючи пораду лікарів «секс необхідний для здоров'я» буквально, і знайомляться по Інтернету або кидаються на першого зустрічного. Це додасть адреналіну, але не задоволення від сексу.

Таке швидкоплинне знайомство може принести розчарування, тому що потреби в ніжності і любові не задоволені, плюс додасться страх заразитися. Як не дивно, низька самооцінка і дитячі комплекси теж можуть зіпсувати стосунки з майбутнім партнером. Багато дівчат не звикли отримувати достатню кількість любові і ласки, або піддавалися жорсткій критиці хлопців, особливо з приводу зовнішності, тому вони намагаються в усьому догодити хлопцю і компенсувати свою неповноцінність. Основна мета поведінки такої дівчини — страх, що її кинуть. У ліжку вона розслабиться не зможе, постійно думаючи про те, як вона виглядає з боку. Деякі жінки, яким перепала роль коханки, втішають себе тим, що коханий не любить свою дружину. Це може бути і так, але все одно не пом'якшує її незавидного становища.

«Бути коханкою — це небезпечно» — так говорять багато психологів. Жіноча любов або навіть просто секс без особливих почуттів передбачає повну віддачу своєї енергії чоловікові. Але вона не безмежна, тому, не отримуючи віддачі, жінка захворіє, зів'яне. Це теж саме, що поливати пісок у пустелі з лійки.

Бути коханкою — також удар по самооцінці, причому сильний, тому що вона постійно підсвідомо порівнює себе з дружиною та іншими дівчатами, замість того щоб самовдосконалюватися.

Літні чоловіки вибирають як коханок молоденьких дівчат не тільки тому, що вони фізично привабливі, але і для того щоб пом'якшити негатив, який дістався від сімейних скандалів, нерозуміння з дружиною, поділившись нею з коханкою.

Так що не варто приймати поспішних висновків, для початку варто розібратися в собі. Якщо ж твої проблеми лежати десь дуже глибоко в підсвідомості, то кращий вихід — поговорити з партнером і відвідати психотерапевта!

Вам сподобалась статья? Розкажіть про це Друзям!
rss