Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Чим ковані та металеві меблі кращі за звичайні

Опубликовано: 09.01.2019

Кожному хочеться, щоб меблі в будинку, на дачі або в саду була якоюсь особливою, затишній, елегантною, багатофункціональної, неповторною. Для цього варто звернути увагу на металеві та ковані вироби. У всі часи ковані меблі була поза конкуренцією. Одна з переваг її в тому, що вона, в основному, виконується за індивідуальними ескізами для конкретного замовника. Зовні такі вироби виглядають легкими, ажурними, витонченими.

Металева і ковані меблі гармонійно вписується в інтер'єр. Вона використовується для спальні. Односпальні, полуторні, двоспальні ліжка, приліжкові тумбочки, туалетні столики, стільці, настінні дзеркала, облямовані в витіюваті мережива з металу, - такі меблі робить спальню особливо незвичайною. Для вітальні можна замовити прекрасні дивани та крісла. Сидіння, яких, покриті шкірою або дорогої тканиною, прекрасно поєднуються з ажурними малюнками кованого металу. Обідні столи і невеликі журнальні столики, покриті дерев'яною або скляною стільницею, виглядають витончено і легко. Неординарно виглядають ковані люстри і світильники.

Вони як би повертають нас в ті дуже далекі часи і в той же час виглядають досить стильно і незвично. Кімнати будуть виглядати більш затишними, якщо в них будуть знаходитися всілякі полиці, виконані з металу, ковані підставки для квітів, свічники. Своєрідний вид буде і у передпокої, якщо в ній стояти оригінальна вішалка для верхнього одягу і полиці для взуття. У їх конструкціях таких меблів вдало поєдналася кування, метал і дерево.

Купуючи кований стіл для дачі, пам'ятайте, що стільниця у нього повинна бути дерев'яною. Якщо ж стіл буде стояти в саду, то покриття його може бути виконано з каменю або металу. На дачі, в саду, під тінистою кроною дерев, може розміститися великий кований стіл з такими ж стільцями і лавками. Такий куточок послужить чудовим місцем відпочинку для всієї родини. Ковані і металеві меблі зазвичай служить досить довго і в користуванні дуже зручна. Ще одна з переваг таких меблів то, що доглядати за нею легко і просто. Потрібно протирати таку меблі не дуже мокрою серветкою. А щоб блиск був яскраво вираженим, використовуються спеціальні засоби, які можна придбати в магазині.

Придбати ковану і металеві меблі допоможе компанія «Егіда». Тут можна як купити меблі, так і зробити індивідуальні замовлення.

rss